Autor Wątek: Witojcie  (Przeczytany 517 razy)

Offline ChollaYi

• Miasto: Wawa
  • Na forum od: 09.05.2011
Witojcie
« 11 Maj 2011, 09:58 »
Staropolskim "Witojcie" rozpoczynam bytowanie na forum :)
Jeżdżę od małego... znaczy od pasa... tfu, chciałem powiedzieć - od dziecka. Ale tylko lokalnie, głównie po mieście. Do zeszłego roku na szosówce, a w tym sezonie na trekkingu. Zaraziłem też żonę, a teraz próbuję przekonać 14 miesięczną córkę.
Znalazłem to forum szukając informacji o sakwach i... właśnie zrodził mi się pomysł jak spędzić wakacje z rodziną :] A zatem zabieram się za przekopywanie przez wątki i szukania informacji o Bornholmie :)
Pozdrawiam
Michał

Offline Kobieta anja

• Miasto: Żory / Wrocław
  • Na forum od: 21.04.2009
    • http://picasaweb.google.pl/ania.jaskulska
Witojcie
« 11 Maj 2011, 10:54 »
Witaj!
Przyjemnego "przekopywania" forum :).
O Bornholmie znajdziesz dużo informacji - zarówno tutaj, jak i na innych stronach. W końcu to chyba najbardziej popularna, rowerowa wysepka dla początkujących ;).

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Witojcie
« 31 Maj 2011, 02:49 »
Kiedy na Bornholm wyruszasz ? Kilka wypraw forumowych już tam się odbyło.... powodzenia!
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline ChollaYi

• Miasto: Wawa
  • Na forum od: 09.05.2011
Witojcie
« 20 Cze 2011, 09:41 »
Planujemy albo w ostatnim tygodniu lipca albo w pierwszym tygodniu sierpnia. Zdaje się, że w sierpniu są tam niższe ceny (a przynajmniej na kwaterach, które oglądałem).
Pozdrawiam
Michał

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum