Jeśli pies jest mały i nie stwarza zagrożenia to czasami nawet specjalnie zwalniam, żeby miał szanse nadążyć i dłużej za mną pobiec, taki jestem twardziel ;] Niestety zazwyczaj po 100 metrach psy tracą zainteresowanie
Kupiłem tego Dazera II, jak będę miał w łapce, wybiorę się w kilka znajomych miejsc i przetestuje.
Mały pies - krótkie nóżki, długo nie pobiegnie na maksa. Tu chodzi o te większe, które szybciej i dłużej Tobie będą "towarzyszyć"
fortipianek mam wrażenie, że zamiast czegoś na psy przydałoby Ci się coś na odwagę, ewentualnie meliska na uspokojenie
Jesteś pewny ze jak Cię zaatakuje groźny pies to będziesz miał tyle zimnej krwi żeby wyciągnąć tego Dazera i nacisnąć ?
Cytat: "vooy.maciej"fortipianek mam wrażenie, że zamiast czegoś na psy przydałoby Ci się coś na odwagę, ewentualnie meliska na uspokojenie Ty, tej, nie bądź taki gieroj Cytat: "vooy.maciej"Jesteś pewny ze jak Cię zaatakuje groźny pies to będziesz miał tyle zimnej krwi żeby wyciągnąć tego Dazera i nacisnąć ?Chyba ja wiem lepiej co potrafię i do czego jestem zdolny, już Ty się o to nie martw.