Cytat: zly-sze w 19 Paź 2022, 21:58Miasto: Warszawa
Miasto: Warszawa
znajdźcie właściciela i mu psiknijcie.
@zly-sze, ile tam widzisz gór? Ile w tym pod górę? 50km?
Cytat: zly-sze w 19 Paź 2022, 21:58znajdźcie właściciela i mu psiknijcie.... a jak właściciel 'psiknie' Ci z piąchy? (Kliknij, by pokazać/ukryć)Będziesz na wsi/osiedlu, nie znasz człowieka, środowiska i taki wyskok...Z taką odwagą to zamustruj się do wojsk zaciężnych Ukrainy.
Spróbuj zrozumieć kontekst.
w/g stravy 75km w pionie
Cytat: zly-sze w 20 Paź 2022, 11:33w/g stravy 75km w pioniea ile w tym takich powyżej 10%?
Ale wiem, że jak jestem w górach i jadę powoli pod górę, to żaden piesek za mną nigdy nie leci. Natomiast jak lecę z górki, to już standardowo.
To co napisałem, to było z doświadczenia. I jeszcze jedno - gaz musi być prawie pod ręką.
Zanim tę taśmę odwiniesz i gazu zdążysz użyć to pies dawno już będzie smakować Twojej łydki Nie wspominając już o tym jak to wygląda Żeby to miało sens to musi być pod ręką do użycia natychmiast - czyli torebka typu tankbag, foodbag lub kieszonka koszulki. Kolezanka miała uszyty specjalny maly woreczek na gaz mocowany jak foodbag, wtedy to jest do użycia w 2 sekundy
Cytat: Wilk w 29 Paź 2022, 21:03Zanim tę taśmę odwiniesz i gazu zdążysz użyć to pies dawno już będzie smakować Twojej łydki Nie wspominając już o tym jak to wygląda Żeby to miało sens to musi być pod ręką do użycia natychmiast - czyli torebka typu tankbag, foodbag lub kieszonka koszulki. Kolezanka miała uszyty specjalny maly woreczek na gaz mocowany jak foodbag, wtedy to jest do użycia w 2 sekundyTo przyjżyj się dokładniej, czy ja tam jakaś taśmę odwijam:)