ciekawe, czy jak mi kiedyś (odpukać!!!) by ktoś buchnął skocinę też by takie halo było...dla mnie to sytuacja jaka może zdarzyć się wszędzie i każdemu - szum wokoło to dla mnie jakieś nieporozumienie...
W Polsce jest tylko jeden zawód który stoi równie nisko co politycy, są to tzw. "dziennikarze"
Cytat: "skolioza"ciekawe, czy jak mi kiedyś (odpukać!!!) by ktoś buchnął skocinę też by takie halo było...dla mnie to sytuacja jaka może zdarzyć się wszędzie i każdemu - szum wokoło to dla mnie jakieś nieporozumienie... Wyrusz w podróż przez kilkadziesiąt państw, a nóż się przekonasz
Mówiłem o dziennikarstwie, oczywiście nie tym politycznym (bo tam się trafiły wyjątkowe świnie). Ale generalnie poziom był wyższy, gazety były dotowane i nie musiały tak walczyć o czytelnika i reklamy jak teraz. Inna sprawa, że z kradzieżami rowerów w PRL-u też było dużo lepiej...
Oczywiście szlag człowieka trafia, ale przy okazji od razu myślę - czemu ten człowiek jeździ do biblioteki wyprawowym rowerem, a nie kozą za dwie stówy???
Cytat: Borafu w 24 Maj 2012, 15:52Oczywiście szlag człowieka trafia, ale przy okazji od razu myślę - czemu ten człowiek jeździ do biblioteki wyprawowym rowerem, a nie kozą za dwie stówy???Wiesz, nie każdy ma w domu miejsce na dwa rowery, nie każdy ma dwie stówy do wydania na kozę, a niektórzy też lubią do biblioteki jeździć wygodnie.
Przypięty był typową linką z szyfrem. Do stojaka rowerowego, wśród kilku innych rowerów, w miejscu patrolowanym przez ochronę, objętym monitoringiem... Na szczęście zdarzenie jest nagrane, więc czekam na rozwój wypadków...