myślę, że na stacjach paliw coś znajdę
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Co do mapy - na pewno będę miał jakaś ogólną mapę, ale coś dokładniejsze lepiej kupować w danym kraju - myślę, że na stacjach paliw coś znajdę.
Hindiana, błagam, mam nadzieję, że żartujesz z tym zamkiem Drakuli, nie jedźcie tam:) Prócz straganów nic ciekawego nie uświadczysz! Szkoda czasu i atłasu, a Drakuli nigdy tam nawet nie było (o ile mówimy o Zamku Drakuli w Bran)
maciek320, jak zobaczysz trójkę ludzi w tym dziecko z kręconymi włosami, łysego z brodą i okularnicę to krzycz - masz większe szanse poznać nas niż my ciebie chyba że też jesteś charakterystyczny. W jakim terminie się wybierasz?
(...) żeby dobrze widzieć i focić jak miś przyjdzie. Z rad leśników to wiem, że na widok misia nie należy drzeć się wniebogłosy, tylko bardzo powoli wycofać się "rakiem" (...) należy wiać, lepiej z górki, bo miś ma krótsze przednie łapy i trudniej mu się leci w dół.
zamontujcie sobie kamery przy kasku, będziecie mogli uciekać i focić jednocześnie