Witam wszystkich!
Starym forumowym zwyczajem po zarejestrowaniu należy się przywitać co też czynię. Na imię mam Amadeusz, lat niemal 20. Mieszkam w miejscowości Żabieniec pod Warszawą. Na rowerze jeżdżę od dawna, lecz jak dotąd na krótkich dystansach (moja strona w bikestats:
http://amasoft.bikestats.pl/). Z natury jestem włóczykijem, lubię podróżować, poznawać nowe miejsca i ludzi. Rowerem jeżdżę w okolicach Warszawy, najczęściej na trasie Żabieniec - Góra Kalwaria we wszystkich możliwych dystansach. Mój rower nie jest jakąś świetną konstrukcją - jest to Kross Hexagon V5 rocznik 2007. Przejechałem nim jakieś 5000 km. Ostatnio zepsuł się licznik VDO A4 i dokładnie nie jestem w stanie oszacować przejechanego dystansu. W wakacje chcę się wybrać w Bieszczady, góry, w których jeszcze nie byłem. Mam zamiar kupić sakwy (Crosso Dry) i bagażnik. Mój największy jak dotąd jednodniowy dystans to 172 km. Jednak mam coraz większą pokusę na dalszą trasę, najbliższe okolice już zwiedziłem.
Forum śledzę już od jakiegoś czasu, czytałem też relację użytkowników z ich wypraw.