Witam. Nazywam się Michał Gurak, mam 26 lat. Pochodzę polskich Kresów a dokładnie z Lubaczowa w woj. podkarpackim. Aktualnie mieszkam w Krakowie i zarażam się coraz bardziej turystyką rowerową. Śmigam "podstawowym" rowerkiem trekkingowym Arkus Classic na kółeczkach 28", osprzęt tył Shimano Tourney, przód jakieś Shimano
Modyfikacje które poczyniłem to jak na razie wymiana beznadziejnych pedałów pedałów i supportu na mechanizmy z łożyskami maszynowymi. W najbliższym czasie planuję wymienić opony "Camel" na Schwalbe Marathon, planowana jazda w więlszości po asfalciku. Większych wypraw na razie nie planuję więc na dobry początek zaopatrzyłem się w sakwę trzyczęściową Sport Arsenal (art.465), jak na razie sprawuje się dobrze, po założeniu pokrowca wszystko pozostaje w środku suchutkie nawet po solidnym deszczu. Do tego lampka przód i tył i podstawowy licznik Speedmaster 5000 czy jakiś tam
Forum naprawdę fachowe, dużo ciekawych wypraw, masa przydatnych informacji z których na pewno skorzystam, już się sporo przydało!
Pozdrawiam i do usłyszenia!