Co tu za samych wyciętych prosto z Cosmopolitana mydłków dajecie! :twisted:
O, np. dla Natalii jak widać facet musi mieć sakwy:)
przeciez temat nie jest wyłącznie dla Pań;)Nie mam pojęcia Kokopie - co Ty byś chciał tutaj zobaczyć;)A nie, wiem! Victorię P. - ale to nie ten temat
Cytat: "Natalia"Może np. taki Viking? A co można sobie pomyśleć o facecie, który na blogu publikuje swoje zdjęcia z gołą d...?
Może np. taki Viking?
IMO poza ekshibicjonizmem/narcyzmem autora niczemu nie służy, dla mnie to po prostu niesmaczne.
Przy zdjęciach typowo artystycznych nagość jest dość częstą formą wyrazu, w relacjach z podróży - praktycznie niespotykaną; IMO poza ekshibicjonizmem/narcyzmem autora niczemu nie służy, dla mnie to po prostu niesmaczne.
Ale to przecież fotoreportaż z wyprawy. Jak koleś kąpie się w rzece na golasa, to specjalnie do zdjęcia ma zakładać majtki?
A co się myśli w Polsce o dziewczęciu które zamieszcza zdjęcia z gołym tyłkiem? Wiadomo - i dlatego dziewczęta owych zdjęć nie zamieszczają.
Cytat: "Viracocha"Ale to przecież fotoreportaż z wyprawy. Jak koleś kąpie się w rzece na golasa, to specjalnie do zdjęcia ma zakładać majtki?Idąc dalej tym jakże błyskotliwym tropem - skoro to fotoreportaż z wyprawy, to czemu nie zamieścić zdjęć jak załatwia potrzeby fizjologiczne, albo jak rozwiązał nieprzewidziany brak papieru toaletowego...
Po prostu są rzeczy godne uwiecznienia, są rzeczy już godne nieco mniej; kwestia gustu