tak sobie pomyślałem że dziewczyny mogłyby jakich kolaży powlepiać
Cytat: "kokop"tak sobie pomyślałem że dziewczyny mogłyby jakich kolaży powlepiać Ten temat miał być naszym, babskim odpowiednikiem waszego wątku "laski", nie tak? Ciekawe czemu w wątku "Laski" nie powstały jakieś rozkminy na temat przekraczania granic dobrego gustu. Skoro to nasz temat to proszę nam się tu nie wtryniać! Dziwnie jakoś żadna dziewczyna nie ma z tematem Vikingia problemu.
Cytat: "Natalia" Ciekawe czemu podobnie nie działa to w temacie "Laski"...Nie jesteś przecież dzieckiem i wiesz, że w naszym kręgu kulturowym kobiety ocenia się inaczej niż mężczyzn, co innego jest dla nich dopuszczalne w sferze obyczajowej itd. Można się na to burzyć, można się z tego wyśmiewać - ale negowanie tego większego sensu nie ma. Prawdziwa równość to istnieje tylko na wyspie Utopia.
Ciekawe czemu podobnie nie działa to w temacie "Laski"...
martwawiewiórkaChciałam zauważyć, że na tej stronie jeszcze nie ma ani jednego zdjęcia.
sakwiarz :mrgreen:
Cytat: "Viracocha"Widzę, że trafiłem na najmądrzejszego na forum, z najbardziej wyrafinowanym gustem...Nie - trafiłeś na takiego, którego nie ekscytują ekshibicjoniści pokazujący swoje gołe tyłki w relacjach z wypraw rowerowych. Tobie jak widać takie zdjęcia się podobają; każdy ma inne upodobania...
Widzę, że trafiłem na najmądrzejszego na forum, z najbardziej wyrafinowanym gustem...
Viracocha, wrzuć na luz i wrzuć jakąś fotę:D