Ostatnio jak jechałem polskimbusem, zdziwiony kierowca spytał mnie czy czytałem regulamin, kiedy podszedłem z rowerem. Powiedziałem mu, że regulaminu i owszem nie czytałem ale rozmawiałem z infolinią; to mu w zupełności wystarczyło i bez problemu załadował mój rower.ciman na twojej stronce nie chcą się wyświetlać wyniki dla grudnia (styczeń już ok).
Bynajmniej. Tak jak w każdym autobusie zależy to od humoru kierowcy.
Wkrótce trasa Gdańsk-Łódź-Kraków-Rzeszów - bez Warszawy.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
A da się teraz szybko przejechać A1 - Toruń - A1?
W Ostródzie przystanek jest przy samej 7 - więc peryferia. Z Młocin przynajmniej metro jeździ, więc można się szybko do centrum dostać.
P12 – nowa linia PolskiBus.com z północy na południe Polski! - PolskiBus.com rozwija stale swoją ofertę i w dniu 25 kwietnia 2013 r. uruchamia nową linię autokarową między Gdańskiem a Rzeszowem - P12 połączy aż 6 polskich miast: Gdańsk, Toruń, Łódź, Katowice, Kraków i Rzeszów- 3 kursy dziennie z Gdańska w kierunku Rzeszowa i z powrotem- Nowa linia połączy ponad 5 milionów mieszkańców Polski- Linia P12 będzie obsługiwana przez przyjazne środowisku i nowoczesne dwupokładowe autokary Van Hool Astromega TD927- Bilety już w sprzedaży na stronie www.polskibus.com. - Atrakcyjne ceny biletów rozpoczynają się od 1 zł plus 1 zł za rezerwację
Czas trwania: 13 godzin 25 minut. Rety :]