Autor Wątek: Rowerem w Beskid  (Przeczytany 1076 razy)

Offline Loknesss

• Miasto: Jasło
  • Na forum od: 27.05.2011
Rowerem w Beskid
« 9 Cze 2011, 22:18 »
Witajcie!

W najblizszą sobotę wybieram się w małą trasę po Beskidzie Niskim rowerem oczywiście. Czy jest ktoś chętny na przejechanie kilkunastu kilometrów i gotowy na piekne wodoki galicyjskich wiosek? Zapraszam bardzo:)
Podobają się panu moje kwiaty?

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
Rowerem w Beskid
« 9 Cze 2011, 23:41 »
Piękny jest Beskid Niski, szkoda że ode mnie tak daleko...powodzenia w szukaniu towarzystwa...Cytat na dole masz z Mastera i Margarity?
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline senes54

• Miasto: Nowy Żmigród
  • Na forum od: 31.01.2011
Rowerem w Beskid
« 10 Cze 2011, 07:40 »
Bardzo chętnie, ale nie w tą. A i meteo coś takie nie bardzo.

Offline Loknesss

Rowerem w Beskid
« 10 Cze 2011, 14:18 »
Cytat: "martwawiewiórka"
Piękny jest Beskid Niski, szkoda że ode mnie tak daleko...powodzenia w szukaniu towarzystwa...Cytat na dole masz z Mastera i Margarity?

Dziękuję :) Tak z Mastera:)

Offline Loknesss

Rowerem w Beskid
« 10 Cze 2011, 14:20 »
Cytat: "Wilk"
To nie jest dział na takie posty. Jest osobny dział "szukam Partnera". Tutaj wrzuca się relacje z dłuższych wypraw.

Mimo mojego cytatu nie szkukam partnera tylko towarzystwa do podrózy;p A tak na powaznie to pomylilam rzeczywiscie działy, ale zanim spostrzeglam to juz poszlo:) pozdrawiam;d

Offline bojda

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.04.2011
Rowerem w Beskid
« 10 Cze 2011, 19:06 »
Hej...jaki masz plan ? bardziej teren czy bardziej asfalt...no i co to za urocze wioski chcesz odwiedzić...może te co po nich juz prawie nic nie zostało (bo takowe są najpiękniejsze)...w ten weekend odpadam...ale w kolejne kto wie....juz niedługo sezon wakacyjny a znim sezon na bazy namiotowe i chatki studenckie, w beskidzie niskim ich bez liku....ja jak co roku pewno sporo weekendów spędze w bn odwiedzając poszczególne bazy i i inne ciekawe miejsca w bn...jakby co to zapraszam do wspólnego rowerowania....

Offline maciek320

• Miasto: Gorlice/Krakow
  • Na forum od: 17.05.2011
    • http://www.maciek320bike.bikestats.pl
Rowerem w Beskid
« 10 Cze 2011, 19:29 »
Za tydzień bardzo chętnie się wybiore, niestety (alb stety) mam jutro wesele i wiadomo, ze nigdzie sie nie ruszę. Pozdrawiam

Offline Loknesss

Rowerem w Beskid
« 11 Cze 2011, 09:06 »
Hey Bojda!
   Beskid jest uroczy, raczej asfaltowo planuję i jeszcze nie wiem dokladnie gdzie co i jak , spontanicznie mnie rower pewnie gdzoes zawiezie. W przyszłym tygodniu niestety nie dam rady, ale juz od 1 lipca cały miesiąc mam do dyspozycji, jak najpb ardziej mozemy się zgrac rowerowo:)

Hey maciek320!

Milej zabawy na weselichu! Niestety jak juz wyzej napisalam do k. czerwca nie ma szans...ale waakcje jak najbardziej! Będę sie jeszcze oiglaszac i ruszamy dużą ekipą!

Offline Mężczyzna cinek

• SP2SJ
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.03.2008
Rowerem w Beskid
« 11 Cze 2011, 12:36 »
Loknesss, bardzo proszę zadbaj o ortografię i interpunkcję. Ciężko się to czyta. Z szacunku dla czytających poświęć 5 sekund ze swojego cennego czasu i popraw błędy.

A Beskid Niski ma tu wielu fanów..., więc bez problemu znajdziesz kogoś do wspólnego rowerowania.
Cytat: miki150
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje

Offline Loknesss

Rowerem w Beskid
« 11 Cze 2011, 21:43 »
Ok Cinek, postaram się zadbać, ale wiesz z moim pisaniem jest jak ze zjezdżaniem z ogromniej góry, szybko i bez ogladania wstecz, postatam się wyhamowac:)

Muszę wam powiedzieć, że poczulam mięśnie dzis i dostroiłam rower, nie mówiąc juzs o widokach :) bez słów;) Pozdrawiam wszyskich

Offline bojda

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.04.2011
Odp: Rowerem w Beskid
« 7 Lip 2011, 20:31 »
Hej
temat przycichł, a wakacje w pełni.
Mój pomysł na ten weekend
Piatek(z sakwami): Rzeszów PKP 15.30- Moderówka(koło Jasła)ok 17.- przejazd do Ropianki- Jedlicze-Chorkówka-Iwla-Chyrowa- Ropianka. nocleg w Chatce AKT Maluch....
Sobota(na lekko - trochu terenu): Ropianka- wyjazd na Baranie(754mnpm)-Sarbov(Słowacja)-Kruzlova--Svidnicka- przel. Mazgalica- Huta Polańska- Ropianka
Niedziela(z sakwami): Ropianka- Tylawa- Daliowa- Królik Polski - Wisłoczek - Sieniawa- Bukowsko- Sanok PKP... powrót pociągiem PKP

Jakby ktoś był chętny dołączyć to zapraszam, trasa to tylko wstępny pomysł
zapraszam

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum