To już teraz wiem po co Waxmud kupował obcisłe spodenki. Przecież nie mógł się na podium maratonu pokazać w cywilnych
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Gratuluję wyczynu, na BB forum będzie mieć mocną ekipę Wax, a ile ważyła ta paczka makaronu (przed gotowaniem), którą wsunąłeś na śniadanie? 400 g?
Duże gratulacje, taki wynik to nie byle co, na BB sobie dasz spokojnie radę, pewnie nawet powalczysz o jakieś czołowe miejsca. Dla mnie to już dużo za mocne tempo, w zeszłym roku po 300km miałem już mocne skurcze i dalej jechałem tempem koło 25km/h.Ale, żeby nie zabrać pompki na 500km (ja na BB miałem nawet zapasową oponę, która zresztą mi tyłek uratowała) to trzeba być Waxmundem!
oj kiepsko, kiepsko
Symfonian, oczywiście wielkie gratulacje również dla Ciebie! No i równie wielkie uznanie za Twoją bezinteresowną pomoc Waxmundowi. Dobrze jest mieć kolegów na których zawsze można liczyć
Waxmund, super! Moje najszczersze gratulacje i wielkie brawa! Już na Zjeździe Marek (transatlantyk) mówił, że jesteś naprawdę mocny ale nie sadziłem,że aż tak :shock:
Jeszcze raz gratulacje dla Waxmunda i Symfoniana. Świetne wyniki, a biorąc pod uwagę Wasz wiek można jeszcze liczyć na postępy .
Cytat: "memorek"To już teraz wiem po co Waxmud kupował obcisłe spodenki. Przecież nie mógł się na podium maratonu pokazać w cywilnych Łeee... a już myślałam, że jechał w swoim "tradycyjnym" stroju...Gratulacje dla Symfoniana i Waxa :-)
dobrze się czytało
Jak czytałem, to takie emocje...
A Symfonian żyje, bo wrzucił swój wpis na bs... nie wiem czemu tu się nie odezwał