Autor Wątek: Gdańsk - Szczecin a może i dalej 29.06 - 3.07  (Przeczytany 742 razy)

Offline Mężczyzna uszaty99

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 30.05.2011
W kwestii objechania Polski podłączam się pod kolegów Pindola i Exita, a że startujemy z Kostrzyna a ja chcę wcześniej przejechać jeszcze wybrzeże to może znajdzie się ktoś chętny uczynić to ze mną :)

Ogólnie sporo o sobie i o moim stylu spędzania czasu na rowerze napisałem w wątku o przejechania Polski dookoła więc zainteresowanych odsyłam tutaj

Co do samego wyjazdu to 29 czerwca (+- 1, maksymalnie 2 dni) koło godziny 13 planuję wysiąść w Gdańsku (lub kawałek dalej - w Gdyni) i przejechać w 3-4 dni spokojnym tempem do Szczecina a dalej już z Exitem do Kostrzyna gdzie spotykamy się z Pindolem.

Niewątpliwie ciekawiej (i bezpieczniej) jest jechać z kimś, więc jeżeli komuś pasuje przejechanie ze mną wzdłuż Bałtyku a może i dalej to zapraszam do kontaktu!

Można się kontaktować przez GG (zawsze niewidoczny) albo zadzwonić: 880 49 44 99.

Inna sprawa - jeżeli ktoś zna jakąś godną polecenia miejscówkę na nocleg na wybrzeżu (darmowa lub płatną ale w granicach przyzwoitości - max 30zł/os. w pełnym sezonie w przypadku noclegu jednej osoby przez jedną noc) w której można się przespać bez obaw o bagaż i rower to będę wdzięczny za polecenie :).

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
to kiedy w Szczecinie będziecie ? :wink:  może się spotkamy na jakieś piwko....  :P będę tam 2 lipca.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
uszaty99, Waxmund, gdybyście byli w Sz-nie przed 2 lipca, to zapraszamy do nas. 2 lipca wyjeżdżamy późnym ranem, ale wcześniej możemy was przespać.

Offline Mężczyzna uszaty99

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 30.05.2011
4 lipca mamy być w Kostrzynie więc w Szczecinie będę raczej dopiero na noc 3/4 lipca  :( . W każdym razie bardzo dziękuję za propozycje!

Waxmund, Exit mieszka w Szczecinie, więc z nim na piwo możesz się raczej umówić dowolnego dnia :).

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum