najtańszy amorek, najtańsze koła.... jeździć będzie, ale pewnie się będzie sypać szybko.No i klamkomanetki w tej cenie....Porządne klamkomanetki do roweru szosowego kosztują 500zł. Te założone w tym rowerze raczej rewelacją nie będą....Zdecydowanie szukałbym czegoś innego, przy tym budżecie czegoś używanego.
do administratora : za co i dlaczego zablokowałeś moje konto pod nazwą rafal2929 Czyżby ten portal był tendencyjny??
Może wyszukasz nam ofertę lepszą bo ja nie znalazłem w tej cenie nic godnego uwagi??
Cytujdo administratora : za co i dlaczego zablokowałeś moje konto pod nazwą rafal2929 Czyżby ten portal był tendencyjny??Nie zostało zablokowane, twój status to obserwowany, rodzaj ostrzeżenia.CytujMoże wyszukasz nam ofertę lepszą bo ja nie znalazłem w tej cenie nic godnego uwagi??Kupowanie nówki w tych pieniądzach mija się z celem.
to dlaczego konto rafal2929 zostało usuniete?? a teraz odpisujesz spod loginu "globalplus" a nie "administrator"
dlaczego piszesz, że nie ma nic godnego uwagi??? może jednak pokażesz mi chociaż coś nowego do 900zł coś co byś wybrał gdybyś miał,
na wytartych zębatkach , wyciągniętym łańcuchu, sparciałych dętkach i zużytych oponach