Czepiacie się trochę, za takie pieniądze to jest całkiem korzystna oferta. Oczywiście zawsze można mieć cos lepszego - ale za większe pieniądze.A inna sprawa, że mi ten post lekko spamem zalatuje...
Czesc pseudo fachowiec.
Jakoś dziwnym trafem nagle na forum tyle osób kupiło ten sam rower. Panowie dostają ostrzeżenia skutkujące koniecznością zaakceptowania postów. Jeszcze jedna osoba napisze, że kupiła to cudo, to polecą bany.
Myślę, że takie postawienie sprawy przez administratora, to nadużycie "władzy".
Ja nie kupiłbym go i wiem dlaczego, ale na pewno są na tym forum inni użytkownicy tego sprzętu.Masz Integrala? To siedź cicho, bo można oberwać.Myślę, że takie postawienie sprawy przez administratora, to nadużycie "władzy".
A ja myślę, że dudi zrobił co trzeba i (nie pytając go o zdanie), jestem pewien, że nie chodziło mu o wprowadzenie zakazu pisania o integralu po wsze czasy.
Dudi dokładnie wyjaśnił dlaczego uważa, że posty o rowerze Lazaro są "podejrzane". Nie chcielibyśmy być forum na którym uprawiane są formy kryptoreklamy, a niestety posty wychwalające Lazaro na takie wyglądały. Nikt nigdy nikogo nie dyskryminował ze względu posiadaną markę roweru
Proszę zdjąć ograniczenia z mojego konta.