Co oferuję? Kim jestem?- choć nie jestem najbardziej gadarliwy, nietrudno mnie podejść...chyba- jestem oszczędny (w słowach też, jak sugeruję wyżej) więc może to być niskobudżetowa wyprawa- mam doświadczenie w nocowaniu w różnych miejscach ;-) namiotowanie na dziko, jednonocne skłoty, itp :-D- zostawiając mi referencje na innych portalach, użytkownicy często wspominają moje zdolności kulinarne, więc może coś w tym jest ;-) Tak poważnie to gotowanie jest moją pasją, ale od razu uprzedzam, że od 6 lat nie jem mięsa :-)- naprawię większość rowerów - mogę nauczyć podstaw fotografii- podzielę się swomi zbiorami muzycznymi (nie słucham popu, ale myśle, że dla każdego coś znajdę)- mam 300 stron atlasu Europy w skali 1:800000, ale gdy dowiem się gdzie jedziemy, będę miał większe zbliżenia w formie elektronicznejWydaje mi się, że w ofercie mam dużo więcej, ale to nie ma być autoreklama tylko ogłoszenie dotyczące pewnego rodzaju współpracy/wymiany bezmaterialnej :-)Pozdrawiam
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
nie rozumiem tylko czemu odpisujecie skoro nie jesteście zainteresowani?
Robert! w świecie rzeczywistym jest całkiem normalny chyba, że szeleści folią NRC w nocy i budzi współspacza w namiocie