Szerokiej drogi i wszystkiego dobrego, już nie będę zasmucał forum sztucznymi postami :-)
No bo przecież na każdy temat trzeba mieć własne zdanie i je zamanifestować!
Cytat: "suchyy"Chciałem napisać, że kolega Wilk jak zawsze musi mieć ostatnie słowo, ale nie napisze, bo wyjdzie, że ja też chcę.Po co ta fałszywa skromność?Nie tylko chciałeś napisać - a napisałeś!
Chciałem napisać, że kolega Wilk jak zawsze musi mieć ostatnie słowo, ale nie napisze, bo wyjdzie, że ja też chcę.
Wolff 1 - 0 SuchyyPóki co w OstatnioZdaniowej potyczce prowadzi M. Wolff. Czy Suchyy będzie w stanie wyrównać?
Jak tak dalej będzie to najpierw będą pytać czy mogą się zarejestrować
Cytat: "Bitels"Jak tak dalej będzie to najpierw będą pytać czy mogą się zarejestrować to co, robimy dział: 'zapytaj się czy możesz się przywitać' ?
Cytat: "Waxmund"Cytat: "Bitels"Jak tak dalej będzie to najpierw będą pytać czy mogą się zarejestrować to co, robimy dział: 'zapytaj się czy możesz się przywitać' ? Przed zarejestrowaniem uprasza się o dokładny opis kandydatury swojej maluczkiej osoby, aby Administracja Forum mogła ją pomyślnie rozpatrzyć i ewentualnie wydać zezwolenie na posiadanie konta na podrozerowerowe.info