Autor Wątek: Witam serdzecznie.  (Przeczytany 447 razy)

Offline Vito84

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 24.06.2011
Witam serdzecznie.
« 27 Cze 2011, 23:23 »
Mieszkam w Warszawie, a forum czytałem do tej pory z ukrycia.
Od 2008 roku po dłuższej przerwie wróciłem do rowerowania. Na początku miało to być jeżdżenie z psem po parku, jednak  po udziale w firmowym rowerowym pikniku i poczuciu nutki rywalizacji zamieniło się w coś więcej.  W 2008 wystartowałem w pierwszym górskim maratonie u Golonki. Była to Szczawnica dystans mega. Po pewnych trudnościach zerwanie łańcucha, haka oraz walki z własnym brakiem wytrenowania dojechałem po ok. 6,5h do mety Tak rozpoczęła się moja przygoda i nowa pasja, która trwa do dziś. Obecnie mam już kilka sezonów startów, kilkanaście maratonów oraz parę tysięcy kilometrów na siodełku.
W 2011 roku zostałem koordynatorem Teamu Rowerowego z ramienia swojej firmy. W skrócie polega to na namawianiu pracowników do regularnych startów w marathonch u Golonki i Zamany. Nadal jeżdżę Kross’em Level A4 którego zakupiłem w 2008 roku do jazdy z psem po parku(została już tylko rama i przedni amortyzator reszta już zmieniona:), ale szykuję Sobie też starą 20-letnią polską szosę do jazdy na co dzień do pracy. Co ciekawe szosa po zakupie nie zrobiła ani jednego kilometra-wisiała w piwnicy.
Mój target na najbliższy czas to wciągnięciem do rowerowania Swojej dziewczyny Beaty. Pierwszy krok zrobiony rower już wyregulowany i nasmarowany;)

Offline Mężczyzna rybakm

• Miasto: Sosnowiec/Kraków
  • Na forum od: 29.05.2011
Witam serdzecznie.
« 27 Cze 2011, 23:44 »
Witaj Vito84, widzę że bratnia dusza :) też kończyłem ten maraton :)
Możesz podać nazwę Waszego Teamu ?

Pzdr i powodzenia

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Witam serdzecznie.
« 27 Cze 2011, 23:51 »
Witka ( :P ) Vito.
A jakieś wyprawy masz na koncie?

Offline Vito84

Witam serdzecznie.
« 27 Cze 2011, 23:54 »
Hmm.. Wtedy to był BGŻ Team obecnie jest to BGŻ WKK Team. Jeździmy z różnymi turbulencjami wiadomo codzienna praca i jazda z Warszawy zazwyczaj ponad 400km w jedną stronę jest trochę męcząca ale dajemy radę:) Mamy też odłam BGŻ Eska Team który jeździ u Grabka. Zapomniałem wspomnieć, że pracuje też nad umieszczeniem stojaka przed swoim oddziałem na rowery z prawdziwego zdarzenia(nie jakiś łamaczy kół które można spotkać przed każdym sklepem). Jestem na dobrej drodze do osiągnięcia tego celu może będą takie stojaki przed każdym oddziałem Banku BGŻ:)

Niestety nie mam dłuższych wypraw na koncie niż 100km. Zbierałem ostatnio na waszym forum informację dla kolegi który przejechał ponad 400km m.in. wzdłuż granicy Białoruskiej. Cały czas się zbieram do zorganizowania jakiejś porządnej wyprawy sakwowej, ale obecnie brakuje trochę czasu:(

Offline Mężczyzna rybakm

• Miasto: Sosnowiec/Kraków
  • Na forum od: 29.05.2011
Witam serdzecznie.
« 28 Cze 2011, 00:01 »
Aaa WKK :) kojarzę team, na Zamanę za to macie blisko no ale to zdecydowanie inne trasy :)
co kto lubi.
Stojaki przed każdym BGŻ, to brzmi nieźle !
Powodzenia

Offline Mężczyzna ciman

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 26.05.2009
Witam serdzecznie.
« 28 Cze 2011, 09:44 »
Cześć :) Moja siostra Gosia trenuje w WKK, może ją kojarysz? ;)

Offline Vito84

Witam serdzecznie.
« 29 Cze 2011, 11:27 »
Niestety nie. Jako bgż wkk team mamy dwa odłamy młodych adeptów oraz złożoną z pracowników bankowych. Koordynuję tę część od strony sponsora i znam od strony WKK Błażeja Maresza. Sam chętnie bym potrenował z nimi, ale niestety treningi zaczynają się o 18:00. Pozostaja mi więc samotne terningi oraz dojazdy do pracy.

p.s.
Stojaki przed oddziałami są na najlepszej drodze do realizacji na terenie Mazowasza. Obecnie szukamy atrakcyjnej oferty:)

Wydawało mi się że dużo osób jeździ na rowerach, ale na ulicy to cały czas rzadki widok. Mam nadzieję że jednak będzie nas coraz więcej. Podobno zgodnie ze Strategią Rozwoju m.st. Warszawy do 2020 roku i Studium Uwarunkowań i Zagospodarowania Przestrzennego dla m.st. Warszawy lliczba sicieżek owerowych ma wzrosnąć z 200 do ponad 900km:)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum