Autor Wątek: Koło tyle do Kellys Coach wolnobieg, 28", 622x19.  (Przeczytany 1132 razy)

Offline Mężczyzna klucha710

• Miasto: Sępólno Krajeńskie
  • Na forum od: 27.03.2010
Witam!!
Z racji, iż w wyniku drobnego wypadku nieco scentrowało mi się koło przy moim rowerku, to teraz planuję zakup nowego. Od razu powiem, że chciałbym koło, a nie same obręcze, żeby potem bawić się z przewlekaniem szprych. Nie mam zbyt grubego portfela w tej chwili, więc  koła zbyt drogiego nie mogę zakupić. Mam do Was pytanie, jakie możliwe koło w tych wymiarach mogę zakupić, aby w danej półce cenowej było tanie i dobre. Maksymalnie mogę wyłożyć na koło ok. 70-80zł. Jeśli jest możliwość, to proszę o porady i w miarę możliwości linki do takich kół właśnie w tych wymiarach. Akurat na nieszczęście musiała się taka przydarzyć sytuacja. Szkoda, bo nogi siadają :D. Pozdrawiam i szerokich dróg.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Może da radę koło wycentrować? Koszt w serwisie 20-30zł, choć do pewnego stopnia da się to zrobić samemu. 70 - 80 zł na koło to jednak bardzo mało.
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna rybakm

• Miasto: Sosnowiec/Kraków
  • Na forum od: 29.05.2011
Zgadzam się, 80zł to trochę mało na dobre koło :) może jednak sama nowa obręcz

Offline Mężczyzna klucha710

• Miasto: Sępólno Krajeńskie
  • Na forum od: 27.03.2010
Właśnie tak patrze po stronkach, to są koła za tanie pieniądze, ale opinie się potwierdzają z waszymi. Właśnie się dowiedziałem, że w mojej okolicy ponoć jest dobry serwis rowerowy, także chyba jednak zakupię tę obręcz Kellys draft, ponoć jest niezła na dalekie trasy, mam w planach zrobienie 1015 km w lipcu i dam ją do tego serwisu, niech przewloką mi szprychy i myślę, że będzie ok. Dzięki za sugestie i pozdrawiam! :)

Offline Mężczyzna rybakm

• Miasto: Sosnowiec/Kraków
  • Na forum od: 29.05.2011
Spoko ;) powodzenia

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum