Focusa zapewne znajdziesz podobnego w jakimś sklepie rowerowym więc będziesz mógł zrobić przymiarkę.W przypadku Herkulesa może być problem z dorwaniem go w jakimś sklepie i zrobienia przymiarki. Ja w Krakowie taki problem miałem a przymierzałem się do tej marki.
Zapomni jeden z drugim o kilku kroplach płynu i propagandę sieje że hample do kitu.
przecież są produkowane hamulce tarczowe mechaniczne na te same mocowania, wygodniejsze w regulacji, za to o trochę gorzej modulacji, siła hamowania podobna.[/quoteCytat: Wilk w 8 Lip 2011, 15:26Cytat: ciulabula w 7 Lip 2011, 16:43 Z drugiej strony, producenci rowerów często nie pozostawiają nam wyboru, tarcza i koniec. Wilk. Nie taki "wybór" miałem na myśli, chodziło mi o ramy, które obecnie w przeważającej większości są dedykowane tarczówkom. Jeździłem na shimanowskich tarczach mechanicznych, powiem szczerze, że wolałbym v-breaki od nich, jednak nie miałem wyboru, rower nie miał bolców do ich mocowania.
Cytat: ciulabula w 7 Lip 2011, 16:43 Z drugiej strony, producenci rowerów często nie pozostawiają nam wyboru, tarcza i koniec. Wilk. Nie taki "wybór" miałem na myśli, chodziło mi o ramy, które obecnie w przeważającej większości są dedykowane tarczówkom. Jeździłem na shimanowskich tarczach mechanicznych, powiem szczerze, że wolałbym v-breaki od nich, jednak nie miałem wyboru, rower nie miał bolców do ich mocowania.
Z drugiej strony, producenci rowerów często nie pozostawiają nam wyboru, tarcza i koniec.