Autor Wątek: Cześć  (Przeczytany 620 razy)

Offline eferde

• zwykły koleś
  • Miasto:
  • Na forum od: 07.07.2011
    • inka-olo.pl
Cześć
« 7 Lip 2011, 21:33 »
Hej forumowicze,

czytam was już od jakiegoś czasu i przyszedł czas, by wyjść z ukrycia i  dorzucić swoje trzy grosze.

Na rowerze jeżdżę praktycznie od małego, a tak intensywniej to od około 11 lat, kiedy to dostałem swojego pierwszego dobrego górala. Z rowerami przerzutkowymi rozstałem się jednak 5 lat temu i przesiadłem się na klasyczne kozy. Początkowo był to Amsterdam (byłem nim na wycieczce z Poznania, przez Jelenią Górę do Wrocławia), obecnie jeżdżę na Ukrainie - doskonałym zamienniku komunikacji publicznej. W międzyczasie byłem w Australii, gdzie pomykałem na naszym polskim Jubilacie.

Nie mam zbyt dużych doświadczeń wyprawowych, byłem jedynie na paru kilkudniowych wycieczkach po Polsce głównie zachodniej (dwie ostatnie z dziewczyną na tandemie), no i przejechałem się co nieco po wschodniej Australii. W połowie lipca wybieramy się z dziewczyną tandemem na Ukrainę.

Offline Mężczyzna Popiel

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 01.06.2011
    • Amatorska Grupa Rowerowa Dzięcioły
Odp: Cześć
« 7 Lip 2011, 22:10 »
Witaj.
Tandem powiadasz. Zawsze mnie ciekawiło jak się na tym jeździ.  :wink:
Ciężko się zsynchronizować?
Mieć rower i nie mieć roweru to już dwa rowery.
Alien... trzeci pasażer na foteliku.

Offline eferde

• zwykły koleś
  • Miasto:
  • Na forum od: 07.07.2011
    • inka-olo.pl
« 7 Lip 2011, 22:20 »
10 minut i technikę masz opanowaną. Później trzeba tylko pamiętać, by sygnalizować ruszanie, zsiadanie, przerwy w pedałowaniu, dziury w drodze i tym podobne. Generalnie nic trudnego.

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
« 7 Lip 2011, 23:15 »
Cześć sąsiad, ja mieszkam w Koziegłowach.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
« 10 Maj 2012, 22:59 »
Już się wyprowadziłem, więc możesz wpisać miasto  ;)
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna remi

• Miasto:
  • Na forum od: 08.12.2011
« 11 Maj 2012, 00:00 »
Cześć Eferde!
Fajna sprawa z zamiłowaniem do takich rowerów  :)
Największym rowerzystą jest ten, któremu rowerowanie sprawia największą przyjemność!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum