Autor Wątek: Sierpniowy weekend w polskich górach  (Przeczytany 666 razy)

Offline Kobieta Maja

• Miasto: warszawa
  • Na forum od: 20.07.2011
Sierpniowy weekend w polskich górach
« 20 Lip 2011, 21:06 »
Szukam chętnych na wyjazd w góry w jeden z sierpniowych weekendów.

Nie mam jeszcze konkretnych planów co do miejsca, ale myślę o Górach Świętokrzyskich. Nie lubię jeździć z bagażami, więc chciałabym zostawić je po przyjeździe w jakimś schronisku czy tanim pensjonacie i jeździć dwa dni po okolicach bez bagaży.

Dzienny dystans to pewnie ok. 50-80 km. Po płaskim terenie mogę przejechać 100km jednego dnia, a po górach dawno nie jeździłam, więc sama nie wiem, jak sobie dam radę.

Bardziej niż na ilości przejechanych km, zależy mi na poznaniu fajnych ludzi :) tak więc nie szukam jednego partnera, tylko najchętniej grupki kilku osób. Mam 23 lata i myślę, że najciekawiej będzie z ludźmi mniej więcej w moim wieku.

Ponieważ mieszkam w Warszawie, szukam osób, które też są z Warszawy, bo chciałabym utrzymać nowe znajomości.

Offline Kobieta Maja

I dla tych, którzy nie widzą mojego maila, bo nie są zarejestrowani: maja(małpa)neuroskoki.info

Offline Mężczyzna jacmi

• Miasto: Warszawa / Łuków
Na góry się nie piszę, ale jakbyś chciała pojeździć po bardziej płaskim terenie to jestem za  ;D

Offline Kobieta tequila

• Pani Rower :P
  • Miasto: Bristol
  • Na forum od: 16.12.2009
    • Galeria
no kurczę... jak można nie lubić jeździć po górach  :o  przecież to w tym wszystkim najlepsze co mogło by być :>

Tak się wtrącę:
Nikt się nie przywitał :P
Tam dom mój, gdzie serce moje...
http://tequila22.digart.pl/digarty

Offline Mężczyzna jacmi

• Miasto: Warszawa / Łuków
Góry same w sobie chętnie, tylko sprzętu na to brak  :(

Offline Kobieta Maja

Witam wszystkich ;)

Mnie juz się niziny znudziły, a zwłaszcza Warszawa i najbliższe okolice, dlatego na przynajmniej jeden weekend chciałabym pojechać gdzies dalej w jakies ładniejsze i urozmaicone tereny. Ale nie mam zamiaru jeździć po jakichś bezdrożach w najwyższych górach, tylko w niskich górach po ścieżkach rowerowych, więc może Twój rower da radę :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum