Autor Wątek: Cześć: stary ale nowy - witam z Zielonej Góry  (Przeczytany 411 razy)

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
Cześć,
  konto założyłem już jakiś czas temu, ale nie przywitałem się do dziś dnia.
  Jestem z Zielonej Góry. Rowerek to:
  http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=3540.msg73317#msg73317
  http://imageshack.us/photo/my-images/196/image002sy.jpg/

Lubię pojeździć sobie rekreacyjnie i czasem troszkę mocniej na trasie mieszanej:
  trochę szosy, trochę ubitej polnej, trochę lasku - czyli lubię trasy urozmaicone.

Nie kręci mnie typowe ostre MTB lub typowa szosa.

Jeśli ktoś jest z tego rejonu to z chęcią wybiorę się na dłuższą przejażdżkę.

Miłego pedałowania!
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
No prosze jak nei bylo nikogo z tamtej czesci Polski to nei bylo, a teraz nagle wysyp:)

Witam i pozdrawiam:)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Pitaquo

• Miasto: Kluczbork
  • Na forum od: 05.02.2011
    • Rowerem do Singapuru
Wysyp to się zaczyna na skalę całego kraju(Bogu dzięki!).
A ja... W sumie też przedstawiłem swoje plany, ale tak całkiem o sobie, to nie powiedziałem nic  :icon_redface:
Więc, nazywam się Stasiu(tak, preferuję zdrobnienie) i pochodzę z Kluczborka.
Zwykły szary ludzik który po kilkunasty latrach swojego życia odkrył, że na rowerze można jeździć duuużo dalej, niż tylko do szkoły(choć tam jeździłem 5km bez względu na pogodę, porę roku czy temperaturę[przy -25'C zniszczyłem amortyzator]).
Kiedyś udało mi się z marszu przejechać 100km i podniecony wyczynem, zacząłem jeździć częściej w takie trasy, ale jak zawsze przyzwyczaiłem się i pojawił się niedosyt. W końcu zaczęły się trasy 150km, 200km. Później poprawa średnich prędkości i jazda w temp ekstremalnych (np 100 km przy -10'C). Wkręciłem się na dobre. Teraz w mojej głowie siedzi temat "dojechać jak najdalej i zobaczyć jak najwięcej" - a to jedyne forum, które może mnie w tym wspomóc. Resztę pisałem wcześniej, opisując swoje plany i choć dzisiaj sam się z nich śmieję, to przecież moje słowa i moja wizytówka.
Bez rozpisywania się, to wszystko.
Po tym co do tej pory przeczytałem na forum, polecam je wszystkim, a wam dziękuję za odpowiedzi na moje pytania i wszystkie wątki które rozwiązały moje problemy, a w których nawet się nie odzywałem ;) Pozdrawiam
Chcieć to móc. Pytanie tylko jak bardzo chcesz...

Offline Mężczyzna piotr.sli

• Na forum od: 23.07.2011
Witaj Freud!!! Ja bardzo chętnie wyskoczę w jakąś ciekawą trasę!!! Może w weekend?

Offline Mężczyzna Freud

• Na forum od: 16.06.2011
Piotr.sli jestem za! W niedzielę wyjeżdżam niestety, ale w sobotę można by się gdzieś wybrać.[/size]

Jest taki klub http://lubuszanie73.pl/ i alternatywnie chciałem z nimi pojechać gdzieś.
Planują wyjazd w nieznane jakieś 90km.

Jestem otwarty i nie musi być te 90km z Lubuszanami - masz coś konkretnego na myśli?

Jeżdżę na rowerze mocniej od jakiegoś miesiąca dopiero więc nie znam okolic i przystanę na prawie wszystko (poza trasami terenowymi i złą pogodą - nie lubię jeździć w deszczu) :)
Wieczorem usiądę i spróbuję jakiejś ciekawej trasy poszukać.
[/size][/font][/color]
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna piotr.sli

• Na forum od: 23.07.2011
Nic konkretnego,ale możliwości jest wiele.Znam okolice więc napewno znajdziemy ciekawa trasę. W sobotę może popadać,trzeba pilnowac prognozy.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum