Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Póki co nie wyobrażam sobie ustawiania dwutygodniowej trasy na tym małym urządzeniu i oczywiście na pewno jest sposób żeby to poprawnie zrobić, ale jak?
No ale to robiłeś to w urządzeniu czy w komputerze używając Mapsource? Mi chodzi o wyznaczanie trasy bez pomocy komputera.
Wczoraj przyjrzałem się QLandkarteGT i wygląda na program, który jest dla mnie :]
Być może coś źle rozumuję jak to ma działać, ale czy jest możliwość wyeksportowania konkretnie trasy, którą narysuję na komputerze,a później prześlę to na Vistę?
1. Czy muszę ściągać wersję na komputer oraz na odbiornik? czy mapa na sam odbiornik wystarczy zaś wyrysować trasę będę mógł podczepiając odbiornik i edytując mapę bezpośrednio z komputera?
2. Czy jeżeli wyrysuje trasę już na mapach, nie będzie kłopotem jak będę miał 2 mapy na odbiorniku (Europa Zach. i Wsch.)?
3. Czy wybierając się na kilkutygodniową wyprawę lepiej zapisać zaplanowaną trasę w jednym pliku czy jest opcja zapisania po kolei w kilku plikach?
4. Jak już będę jechał to po jakim czasie trasa w odbiorniku ulegnie wymazaniu? Chodzi o to żeby nie utracić danych. Czy jest określona liczba punktów w historii, a jak miejsce jest zapełnione to najstarsze dane są kasowane?