Autor Wątek: jak eksportować trasę do Garmina?  (Przeczytany 2790 razy)

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
Odp: jak eksportować trasę do Garmina?
« 30 Lis 2014, 23:17 »
Dokładnie tak. Gdy w basecamp wykreślisz trasy, to zaznaczając folder przy wysyłce map, program sam wybierze, których kafelków potrzebuje, aby mapa zawierała te miejsca. Warto dodać jeszcze parę sąsiadujących, by nie ograniczać się w podróży.

To widać zależy od odbiornika. Ja zawsze używam autozapisu, wielokrotnie kończyły mi się baterie i nigdy takiego efektu nie miałem
u mnie działa to tak głupio, że najpierw kasuje bieżący ślad, a dopiero potem zapisuje go na karcie. Powinno być odwrotnie, gdy zapis się nie powiedzie, bieżący ślad powinien pozostawać w pamięci

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Do odbiornika możesz wgrać kilka map tego samego regionu.
W ustawieniach map, ustawiasz mapę, która ma być w danym momencie aktywna.
Czy masz zamiar jechać po zaplanowanej wcześniej trasie czy śladzie?
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum