Z około 20 szt Nokii E52 jakie mamy w firmie po 1,5 roku jakieś 5 już było w serwisie (głównie temat jakości rozmów), a 3 zeszły śmiercią gwałtowną po różnych upadkach i zalaniach. Ludzie są z nich generalnie zadowoleni, ale to delikatny telefon.
Cytat: cinek w 4 Sie 2011, 09:34Z około 20 szt Nokii E52 jakie mamy w firmie po 1,5 roku jakieś 5 już było w serwisie (głównie temat jakości rozmów), a 3 zeszły śmiercią gwałtowną po różnych upadkach i zalaniach. Ludzie są z nich generalnie zadowoleni, ale to delikatny telefon.Absolutnie się nie zgodzę! Miałam ten telefon przez półtora roku i oprócz tego, że niewygodnie się z niego korzystało podczas przeglądania Internetu, sprawował się znakomicie! Bateria niezniszczalna, wytrzymywała ok. tygodnia przy dużej liczbie rozmów. Zalałam ją 2 razy i nic! Działa dalej!
Ja na wyjazdy mam telefon LG GX200 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/gx200/. Bateria bez problemu trzyma dwa tygodnie. Telefon obsługuje dualsim - na zagranicznym wyjeździe kupuję lokalną kartę i mam tanie lokalne połączenia będąc jednocześnie pod polskim numerem.Telefon obsługuje Javę, więc nie powinno być problemu z instalacją Opery Mini. Aparat sprawia wrażenie taniej, plastikowej jednorazówki, ale póki co daje radę.
Telefon mam od lutego. Co cię interesuje?