Autor Wątek: Bałkany (Serbia-Kosowo-Macedonia-Albania-Czarnogóra) 2011  (Przeczytany 1450 razy)

Offline Mężczyzna grechut

• Miasto: Gliwice
  • Na forum od: 01.08.2011
Relacja z naszej lipcowej podróży:)
http://grechut.blogspot.com/2011/08/bakany-rowerem-2011.html
miłej lektury życzę zainteresowanym:)

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Moje wrażenie jakie mi się nasuwa po obejrzeniu galerii...

Moglibyście wstawić mniej zdjęć swoich 4 liter i tego jak sikacie albo „udajecie” sikanie. Zalatuje to dla mnie totalnym szczeniactwem. Lubie spontaniczne śmieszne akcje na wyprawie, jednak niektóre fotki zakrawają o totalnie popier.. i to wg mnie, w negatywnym tego słowa znaczeniu. Jakbym oglądał popisy 14 latków u siebie w dawnym liceum. Kto głupiej się popisze przed innymi.  Wychylanie się z wozu, mycie w fontannach zdjęcia z opuszczonymi spodniami ... Mnie to przeszkadza w tej galerii.

Kolejna sprawa - Skoro już wkleiłeś link do wyjazdu to aby poddać go dyskusji - Mało tego roweru:P Tyle dni a tak mało pedałowania. Szkoda bo liczyłem na więcej ujeć w tym temacie;)

Poza tym selekcja fotek także by sie przydała. Kiedyś poruszany był już ten temat. 1000zdjęć z czego po 5 tej samej osoby tylko: jedna z językiem, druga ze szklanką  trzecie z przekrzywioną głową itd...
Wyjazd fajny choć odniosłem wrażenie, że alkoholu to sobie nie żałowaliście i czasem oglądając galerię trochę czułem się jak na zdjęciach z libacji.

To moja opinia i nie musi się wszystkim podobać.
« Ostatnia zmiana: 4 Sie 2011, 15:31 Księgowy »
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Kobieta Carmeliana

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 19.03.2011
Oj daj spokój Księgowy.
Nie mam czasu teraz czytać relacji, ale ze zdjęć wynika, że na wyjeździe świetnie się bawili i że wyprawa właśnie na to była nastawiona i o to chodziło, zatem super!  :D
Zdjęć na których sikają są chyba ze cztery, to tak dużo? :P
Chociaż rzeczywiście, więcej zdjęć bohaterów niż tego, gdzie się oni znajdowali, no ale dobra, to zdjęcia dla nich, nie dla nas;) skoro tak chcieli:) więc fajnie, że możemy do nich zajrzeć:)

Ja tam uważam, że super :) chociaż i mnie się nie wszystko podoba :wink:
Nie ma nic gorszego od cyklisty. No chyba, że mason. A już najgorszy to jest mason na rowerze.

Tak zgadzam się - i wyrażam tylko swoje zdanie;)
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Selekcje zrobilismy, ale na facebooka niestety tylko. Nie zajmowalem sie zdjeciami, a tu podalem link do wszystkich zdjec z wyprawy, poniewaz innego nie mialem:) zgadzam sie w 100%, ze ogladanie 1150 zdjec to spora przesada:) Moze do dzialu 'Galeria' wrzucimy opracowana galerie:)

a podstawowym założeniem wyprawy było się dobrze bawić i przeżyć niezapomniany czas:) Nie jechalismy, zeby przejechac jak najwiecej kilometrow(przed wyjazdem zrobilismy tylko ogolny plan jakie wieksze cele chcielibysmy zaliczyc). Znalismy sie nasza ekipa bardzo dobrze, dlatego humor na wyprawie towarzyszyl nam wszedzie i zdominowal wiele momentow:) "Smiech to zdrowie", a najlepiej sie wspomina radosne momenty.

udalo mi sie znalezc zdjecia do troche zredukowanej galerii:

http://mateuszpogorzalek.blogspot.com/2011/07/bakany-1.html
http://mateuszpogorzalek.blogspot.com/2011/07/bakany-2.html
 :)
« Ostatnia zmiana: 4 Sie 2011, 16:24 grechut »

Spoko, już się bałem że publikowana galeria to wasza duma i sztandar wyprawy:D

Dobra zabawa to podstawa:D być może po prostu źle to odebrałem.

Offline Kobieta tequila

• Pani Rower :P
  • Miasto: Bristol
  • Na forum od: 16.12.2009
    • Galeria
mam podobne odczucia jak Carmeliana :)
Poza tym wyprawa dla każdego ma inny wymiar, niektórzy jadą właśnie by nabijać kilometry inni po to, żeby dobrze sie wyszaleć, wybawić w dobrym towarzystwie. Nie kazdy z takim składzie 4osobowym moze ze sobą wytrzymać (czasami jest wiele sprzeczności w grupie i wynika wtedy wiele trudności) myśle, ze podstawą dobrej wyprawy to dobra załoga :) . Tu jest np przykład ekipy która dopasowała się pod chyba raczej każdym względem :) :P

Księgowy wyluzuj  8)
Tam dom mój, gdzie serce moje...
http://tequila22.digart.pl/digarty

trochę na kilometry wpłynęło też to, że jeden kolega miał single-speeda(od 19. dnia bodajże) oraz fakt, że dla dwóch osób z naszej ekipy była to pierwsza w życiu jazda na rowerze z sakwami(Kamila i Pogi nigdy wcześniej nie przejechali ani 1km z obciążeniem na bagażniku:) ).

dobra atmosfera i zadowolenie wszystkich było dla nas priorytetem:) a najłatwiej to chyba osiągnąć jak wszystkim humory dopisują:)

Offline Mężczyzna van

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 27.12.2009
    • http://vanhelsing.bikestats.pl/
Oj tak, humory Wam dopisywały pewnie całą wyprawę, miło było się spotkać w Czarnogórze :)

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum