Autor Wątek: przejscie graniczne czarnogóra - kosowo  (Przeczytany 938 razy)

Opis: przez przelecz ćakor

Offline Mężczyzna tranquilo

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 21.01.2011
    • Na rowerowej ścieżce
mam pilne ptanie.
 znajduje sie aktualnie w plav w czarnogorze.
 mam zamiar jutro przejechac przez przelecz cakor i przez kuciste dostac sie do kosowa. jest to zielona granica.
 dzisiaj spotkalem 4 polakow,ktorzy przyjechali ta droga z kosowa. wszyscy spotkni czarnogorcy uwazali, ze beda mieli problem z wyjazdem z czarnogory a mi mowili ze niepowinienem tam jechac.
 z racji ze na granicach znajduja sie skanery paszportow zastanawiam sie co mnie spotka na granicy z macedonia, gdy wyjdzie ze oficjalnie nie wjechalem do kosowa.
 macie jakies doswiadczenia w takich wypadkach?
 pisze z komorki, ktora ledwo czyta forum wiec reserch we wlasnym zakresie odpada

licze na szybka odpowiedz (jdo jutrzejszego rana)

Offline Kobieta magdad

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.08.2006
    • http://www.bajkers.com
My jechaliśmy w odwrotnym kierunku i wszyscy Kosowianie(?) mówili nam, że jest tam przejście. Będąc na przełęczy, nie mieliśmy już wyboru i zjechaliśmy do Czarnogóry, żadnych problemów przy wyjeździe z Czarnogóry nie mieliśmy (rok 2007).

Offline Kobieta suchyy

• trolololo
  • Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 24.07.2006
W roku 2008 jechałem w tym kierunku i pan w okienku spytał czy chcemy pieczątkę w paszport czy na osobnym druczku. Powiedzieliśmy, że na druczku, Pan tak przybił, skomentował, że Serbia to wielki problem dla Europy i pomachał na pożegnanie ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum