Autor Wątek: Beskidy solo  (Przeczytany 656 razy)

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
Beskidy solo
« 19 Sie 2011, 13:57 »
J. ,-
« Ostatnia zmiana: 5 Cze 2021, 00:22 podjazdy »
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna furman

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 02.09.2010
    • http://www.szybkitowar.pl
Odp: Beskidy solo
« 19 Sie 2011, 19:29 »
Spokojnie, nie denerwuj się :) nie Ty pierwszy i nie ostatni nie masz towarzystwa do jazdy. Wierz mi, że gdybym miał możliwości to co tydzień bym w górach siedział. Ale pewnie jak wiele osób z tego forum z czasem nie mam tak kolorowo więc mogę się tylko ślinić z zazdrości czytając Twoje posty :)
z Suchej na Tarnów, ciekawa trasa, polecam przez Koskową polecieć. Okolice Tarnowa znam dosyć dobrze, znjadziesz tam kilka ciekawych podjazdów do Twojej bazy. Może w końcu uda Ci się zrobić podjazd na Liwocz (ten prawdziwy) wrzucić. Kawałek jest po szutrze.
Fajny jest też podjeżdzik za Ciężkowicami w kierunku na Gorlice. Asfaltowy ale naprawdę solidny, z serpentynami. Polecam też drogę z Jonin na Szerzyny przez przełęcz pomiędzy Ostrym Kamieniem i Gilową Górą.
Aha - no i z Jodłówki Tuchowskiej masz drogę aż na samą Brzankę. Krótko ale stromo. To tyle z Tych najważniejszych. Jadąc na MTB można znaleźć sporo całkiem solidnych podjazdów. Pogórze Ciężkowickie potrafi zaskoczyć.
« Ostatnia zmiana: 19 Sie 2011, 19:32 furman »
Rowery i kobiety to moje podniety
Podjazdy i dziewczyny to moje dyscypliny

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
« 19 Sie 2011, 19:56 »
Ja właśnie sobie pedałuję po Pogórzu Ciężkowickim i przyległościach. dzisiaj jechałam z Brzostku do Tuchowa i z powrotem, przez Jodłową i Ryglice. Bosko! Naprawdę, te tereny są zdecydowanie za mało znane. Skręt na Szerzyny mijałam w upalne popołudnie:)Tuchów jest niedaleko Tarnowa, może tam skręcisz podjazdy? Ja też jeżdżę tutaj głównie sama. Dzisiaj jechała ze mną siostra i mimo długiej przerwy jechała jak wariat :D
« Ostatnia zmiana: 19 Sie 2011, 19:58 hindiana »
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 30 Sie 2011, 19:17 »
Fajny jest też podjeżdzik za Ciężkowicami w kierunku na Gorlice.
Ufff... Jadąc na Zlot pokonałem ten podjazd. Wymęczył, bo wziął mnie z zaskoczenia - nie spodziewałem sie w tamtej okolicy większych/dłuższych podjazdów.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum