Bitels, może się kiedyś gdzieś rodzinkami wybierzemy razem? Postawa Filipa pewnie by wpłynęła motywująco na moją Patrycję A na marginesie - podjęłam wyzwanie, w następny weekend robimy z córką dwuipółdniową wyprawkę nad Jeziorsko! Same kobiety! Oby pogoda dopisała.
A na marginesie - podjęłam wyzwanie, w następny weekend robimy z córką dwuipółdniową wyprawkę nad Jeziorsko! Same kobiety! Oby pogoda dopisała.
albo w górę w kierunku Przedborza albo w dół Spały/Inowłodza
Jak z Łodzi to ja bym bardziej proponował nad Zalew Sulejowski/Pilicę - albo w górę w kierunku Przedborza albo w dół Spały/Inowłodza. Moim zdaniem dużo bardziej urokliwe i zróżnicowane krajobrazy niż wokół Jeziorska. No i dużo więcej miejsc na wspaniałe miejscówki, a i legalnych miejsc też więcej się znajdzie...
Gratuluje trasy do Białegostoku. Ale czy zamiast ślepego nabijania km nie lepiej młodemu pokazywać okolicę? Także jazda po głównej drodze jest szczytem nieodpowiedzialności chociaż owszem, szybko człowiek się po niej przemieszcza. Na przyszłość radzę bardziej przyłożyć się do logistyki i np zamiast do Serocka pojechać do Pułtuska a drogę Wyszków - Białystok omijać z daleka.