w warszawską aglomerację chyba nie wartodziewczyny wpuszczać, co?
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Z Gródka polecam skok w bok do Michałowa. Piękna cerkiew św. Mikołaja i bardzo gościnny ks. Jan, który nas kiedyś przyjął z namiotem na trawnik.
Strasznie daleko ta trasa od Szczecina :(
Btw, poprawiłam lokalizację miejscówki pod Olsztynkiem - ale boję się zmienić trasę, żeby czegoś nie zepsuć
P.S. Tata napisał mi, że w Strzelnie (w okolicach Torunia), przez które Amie ma przejeżdżać, są romańskie kościoły z przepięknymi rzeźbionymi kolumnami. Nie byłam, nie widziałam, ale przekazuję
jesli chodzi o to Strzelno, to zapomniałam Ci szy o tym napisać;
Zdecydowanie nie warto, teraz jeszcze pół miasta jest rozkopane, wszędzie korki, a kierowcy są dużo bardziej nerwowi niż zwykle.
odcinek z golubia dobrzynia do torunia nie pchajcie [...]
Mniej więcej w jakim czasi Amie będzie w okolicach Świebodzina?Pytam bo może tam udałoby mi się załatwić jej łóżko u dobrego znajomego
no chyba własnie dośc trudno przewidzieć takie rzeczy kiedy ona gdzie będzie. trzeba pewnie śledzić jej bloga czy facebooka?
No, klasa odzew! :] To po kolei:... [CUT] ...Cytat: Freud w 21 Paź 2011, 10:41Mniej więcej w jakim czasi Amie będzie w okolicach Świebodzina?Pytam bo może tam udałoby mi się załatwić jej łóżko u dobrego znajomegoNie pytaj, załatwiaj. ... [CUT] ...Szy.
Pamiętaliśmy z Wiewiórką, ale... sam widzisz, że to trudne do zrobienia :/
Mniej więcej w jakim czasi Amie będzie w okolicach Świebodzina?