Autor Wątek: Podkarpacie i Malopolska. Leniwie  (Przeczytany 670 razy)

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Podkarpacie i Malopolska. Leniwie
« 31 Sie 2011, 13:47 »
Wakacje sie skończyły, za oknem irlandzka szarzyzna, jutro powrót do pracy. Z przyjemnością usiadłam wiec do segregowania zdjęć z tegorocznego lata. Jest ich cala masa, bo Rumunia z przyległościami  potem Dolny Slask, a potem Podkarpacie czyli u mamy :) We Wrocławiu nie jeździłam prawie nic, za to  w Brzostku - prawie codziennie. Galeria to 3 tygodnie na drogach i ścieżkach Podkarpacia i Małopolski. Bez licznika (sie zepsuł, ale może to i dobrze...)

https://picasaweb.google.com/japoleczka/BrzostekIOkoliceSierpien2011?authuser=0&feat=directlink

Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Odp: Podkarpacie i Malopolska. Leniwie
« 31 Sie 2011, 14:25 »
Fajnie:)
Ale sory ze spytam ile macie urlopu? ze mozecie spedzic tyle czasu w PL?? i na wycieczkach :)

PS. Tak sie wciagnelam w ogladanie zdjec, ze zasiedzialam sie troche za dlugo na lunchu;)
widoki z PL piekne, i jak pisalam w komentarzach do zdjec, tez niedlugo sie wybieram, choc tylko na 4 dni:( ale musze przyznac ze czekam na nie z wieksza niecierpliwoscia niz na wyjazd na Teneryfe;) Na grzybki do lasu wybiore sie obowiazkowo, mam nadzieje ze cos urosnie, bo niestety obecnie nie ma:( ale nawet jesli nie bedzie grzybow to lazenie po takim lesie to super sprawa:)
« Ostatnia zmiana: 31 Sie 2011, 14:37 Marta »
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 31 Sie 2011, 15:23 »
fajne, wesołe widzę było pożegnanie lata! I tak minęły wakacje, przynajmniej niektórym  :(
Ja już hindiana patrzę na mapie gdzie tu w przyszłym roku pojechać.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 31 Sie 2011, 15:30 »
Bardzo mi się podoba zakładanie łańcucha ze świeżo zrobionym manicure :D . Do Frysztaka kiedyś wjeżdżałem i stwierdzam , że zadumę to należy chwilowo odłożyć i brać się ostro do roboty, bo podjazd jest bardzo wymagający :D
Poza tym piękna wycieczka(wycieczki chyba) i wiele, wiele gmin. Zapraszam do klubu :D

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
« 31 Sie 2011, 17:06 »
marto, wakacji mam 2 miesiące, bo pracuję w szkole :) sumdetective natomiast nie ma nic wspólnego z długim urlopem, dlatego Rumunię musieliśmy skończyć po 2 zaledwie tygodniach. Mama całe życie namawiała mnie do bycia nauczycielką, właśnie ze względu na długie wakacje. Zawsze z zazdrością patrzyła na zamkniętą szkołę, podczas gdy ona zakopana była w księgowości. No to posłuchałam, bo rodziców trzeba słuchac :)
transatlantyku, kiedy tylko wjeżdżałam do nowej gminy, widziałam oczyma wyobraźni Wasz Klub Zdobywców. I nawet wiem, ile ich mam na koncie. I nawet mam je lekko opisane. Ale nie mam możliwości zwiększania kolekcji, więc ze smutkiem rezygnuję... Co do manicure przy łańcuchu - ponieważ spałam komfortowo, u rodziców, mogłam poszaleć z makijażem. Od dłuższego czasu uskuteczniam zasadę, żeby od pasa w górę wyglądać ładnie, a w dół - wygodnie. Dlatego niezależnie od okoliczności modowych, zawsze mam getry i szare Merrelle lub zielone Tevy.
easyrider, my to już zaczęliśmy planować w trakcie jazdy po Rumunii :D A teraz sobie już przyjemna dłuższa traskę na Halloweenowy wolny tydzień wymyśliliśmy. Doczekać sie nie mogę :D Na razie jednak rower w drodze, czekam na kuriera...
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Bitels

• Gość
« 31 Sie 2011, 17:34 »
Co tu dużo mówić... Twoje zdjęcia Hindiana zawsze robią wrażenie. Jak się na nie patrzy to faktycznie szkoda lata.

Offline Mężczyzna krzychu

• Miasto: Rzeszów/Rymanów
  • Na forum od: 04.07.2011
« 1 Wrz 2011, 13:16 »
Brzostek i Pogórze widuje z okien autobusu. Przejedżam tam już od wielu lat, ale tak naprawdę nie znam tamtych stron, rowerem nigdy tam nie jeździłem. Może kiedyś...

Co do długich wakacji to fajnie je mieć. Ja mam wykształcenie nauczycielskie ale nigdy nie szukałem pracy w zawodzie. Mam nauczycieli wśród rodziny i znajomych, ale wszyscy mają już dość szkoły.
« Ostatnia zmiana: 1 Wrz 2011, 13:23 krzychuprorok »

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 1 Wrz 2011, 14:43 »
ah, no tak walsnie myslalam;)
Tez mialam kiedys praktyki w szkole i nawet sie nad tym zastanawialam, ale ta nauczycielska klika troche mnie przerazila i wyladowalam w Edi;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 5 Wrz 2011, 14:18 »
https://picasaweb.google.com/110987438138746856764/BrzostekIOkoliceSierpien2011?authuser=0&feat=directlink#5646972405628052050
Ryglice są postępowe i w ich wizji, do Unii wchodzą homoseksualiści z dziećmi? :P

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum