Absolutnie masz racje, z góry przeprosiłem i chyba troche poedytuje..... tzn powrzucam gwiazdki *******, a kto chce sam sie domysli. pryyykkkk!Zrobione. Wszelkie wyrażenia wskazujące na niewyparzoną morde zostały zastąpione gwiazdkami aby każdy mógł sobie wstawić słowo jakie chce. Kto grzeczy wstawi ładne, inny wstawi to co powinno być
- to napisz tak, - tego nie pisz, ale możesz to powiedzieć, - nie wspominaj tyle o motocyklistach ,
Pomimo jednak krytykowanego sportowego zacięcia, chłop korzysta z wszystkiego po drodze, maca, dotyka, konsumuje i chyba mu przyszło "zdrowo" za to zapłacic na koniec ale to jest ta sól właśnie.
Np. porównanie łamania lepioszki z krojeniem chleba w Polsce. przed krojeniem chleba gest krzyża nożem na chlebie ma glębokie przesłanie i szacunek tego podstawowego produktu naszej ziemi.
ja tez już się zastanawiam czy dac foto-relacje z Gruzji, bo mam tam na zdjęciach motocyklistów
Ja się nie dziwię ściganiu tego zabiegunkowanego Anglika;) Jakby mnie się to przytrafiło, przypuszczam, że byśmy z Jacem cisnęli co sił, żeby go dorwać:) I wsadzić kilkadziesiąt kilometrów...
Kurcze, ale spać na 4000 m...mam nowy cel w życiu