przełęcz Sedlo
Piękne bałkańskie krajobrazy!
Jeszcze trasa wyprawy:
A czy przełęcz to nie znaczy "sedlo" po ichniemu?
Piękne bałkańskie krajobrazy!Jak się Wam jechało po tej Albanii z sakwami? Jak się prezentuje jakościowo ta droga przy granicy? Bo wiele dróg którymi jechałem po Albanii w 2009 była robiona jakby na złość rowerzystom - zaliczała wszystkie możliwe przewyższenia w okolicy
Piękne! Wprawdzie galerii Grażyny jeszcze nie dokończyłem,ale widać rękę doświadczonych fotografów
Dahon, mimo,że jest niewyobrażalnie paskudny ;p coraz bardziej umacnia się na pozycji numer jeden jako rama pod rower wyprawowy . Jak mówią ma jęździć, no i całkiem nieźle mu to idzie:>
Napisałeś gdzieś coś więcej o wrażeniach o nim?
Jak wyglądały temperatury na Bałkanach?
Cieszę się, że kolejna wyprawa wypaliła.Droga do Albanii z Vermosh robi wrażenie, szkoda tylko, że i tam przymierzają się z asfaltem. Zdążyliście, tak jak w zeszłym roku pod Tatewem Piszesz jednak, że tempa ormiańskiego na budowie nie widać. Cóż, ja się d tej drogi trochę przymierzałem, ale coś czuję, że zanim się wybiorę, to jednak już ten asfalt tam będzie
A jak ekran Dakoty się sprawował w bałkańskim słońcu? :]
Świetne zdjęcia jedenkg .Pozdrowienia od polskiej ekipy spotkanej na trasie:) Podobnie jak i Wy, powoli przymierzamy się do zamieszczenia galerii i relacji na stronie po wyprawie. Dochodzimy do siebie po tych upałach:)
Trasa funkcjonuje - tylko jest ułożona poszczególnymi dniami, trzeba to przewijać.
festiwal orkiestr dętych w Gucy