Biorę też taki mini GPS, który tylko rejestruje. Będzie później widać gdzie jaką miałem prędkość i jakie wzniesienia oraz oczywiście trasę. Problem jest tylko 1: wytrzyma 8h na swojej własnej baterii.
Freud - przeżywa po swojemu i ma prawo do tego. Jest ciut zielony, ale ambitny - pewnie niedługo będzie nas pozytywnie zaskakiwał swymi przejazdami.
Cytat: Freud w 14 Wrz 2011, 18:10Biorę też taki mini GPS, który tylko rejestruje. Będzie później widać gdzie jaką miałem prędkość i jakie wzniesienia oraz oczywiście trasę. Problem jest tylko 1: wytrzyma 8h na swojej własnej baterii. Czyli nie masz wyjścia - nie możesz zwalniać poniżej 40km/h
Kiedy właściwie jedziesz bo się pogubiłem...
Cytat: Borafu w 14 Wrz 2011, 19:20Cytat: Freud w 14 Wrz 2011, 18:10Biorę też taki mini GPS, który tylko rejestruje. Będzie później widać gdzie jaką miałem prędkość i jakie wzniesienia oraz oczywiście trasę. Problem jest tylko 1: wytrzyma 8h na swojej własnej baterii. Czyli nie masz wyjścia - nie możesz zwalniać poniżej 40km/h Może by tak nowy wątek: "320km w 24h z prędkością 40km/h" ?
Czasami jednak lepiej jechać dłuższą drogą lepszej jakości, niż tłuc się po dziurach.
Wyprzedzanie przez tiry na centymetry do przyjemnych nie należy