Staram się Was nie męczyć. Jak będę miał coś istotnego na myśli to na pewno dam znać.Ja też wychodzę z założenia, że forum jest do rozmów, ale nie chcę też spamować
Na siłę nie ma co, ale cieszę się, że to forum jest jak jedna wielka rodzina.Serio tak się tutaj czuję Nie ma kompletnie żadnej sztuczności.
/Swoją droga jak zapakowałem plecak to on ma lekko 4kg - szok.W sumie 2 x 0,7l na w plecaku + bidon 0,7l dają sporo więcej.Jak się skończą to dokupię więcej gdzieś po drodze.
lepiej nie jedź na żaden zlot/wyprawkę, bo później będziesz mówił żonie, że musisz jechać do Kołobrzegu bo Twój forumowy brat ma doła
CytujSwoją droga jak zapakowałem plecak to on ma lekko 4kg - szok.W sumie 2 x 0,7l na w plecaku + bidon 0,7l dają sporo więcej.Jak się skończą to dokupię więcej gdzieś po drodze.nie możesz drugiego koszyka na bidon zamontować ?
Swoją droga jak zapakowałem plecak to on ma lekko 4kg - szok.W sumie 2 x 0,7l na w plecaku + bidon 0,7l dają sporo więcej.Jak się skończą to dokupię więcej gdzieś po drodze.
Na zlot forumowy z chęcią bym się wybrał - w tym roku niestety mam wszystko poutykane w czasie na kolejne 2 miesiące.
Wybaczcie, ale to już robi sie monotonne... Nastepnym razem w wyjeździe przeszkodzi ci dół na drodze, a następnym to, że przyjdzie... ZIMA:D
Dziękuję za wszystko i Wam również życzę powodzenia.