Jak Wasze nogi zachowywały się na takim mrozie?
Jadacie regularnie?
Cytat: Freud w 28 Wrz 2011, 23:15Jadacie regularnie?Po powrocie z większego wyjazdu bardzo regularnie, bo zasadniczo bez przerwy
Cytat: Freud w 29 Wrz 2011, 06:03Jak Wasze nogi zachowywały się na takim mrozie?Wtedy nie było mrozu. Jak czytałeś relację, to wiesz Aczkolwiek parę razy przy naprawdę niskich temperaturach jeździlismy. najzimniej było wtedy. Co masz na mysli, pisząc "Jak Wasze nogi zachowywały"?
Mi bardziej przypominało bujany ruch niedźwiadka, ale o ile się nie mylę w Polsce niedźwiedzi nie ma.
po 100km pierwszy baton? nieźle ale to chyba trochę za późno, jeśli na 110km miałeś poważny kryzys...
co do podpierania głowy... ja na swojej lemondce potrafię oprzeć się łokciem, i głowę położyć na dłoni ale strach tak jeździć bo usnąć można... [;
co to są fazery?
CytujMi bardziej przypominało bujany ruch niedźwiadka, ale o ile się nie mylę w Polsce niedźwiedzi nie ma. ?
coś mi się wydaje że mało zjadłeś... ale może mi się źle wydawać, bo ja zawsze jem duuużo jem jak tylko jestem głodny albo czuję, że wolniej jadę niż powinienem jak zasmakujesz obiadów, to pewnie w przyszłym roku będzie kolejny zakład i machniesz 500
Wax - w czym rzecz?Na pomorzu na pewno nie ma. To musiał być jakiś dzik.
A szkoda - chciałbym zobaczyć śpiącego Wax'a na lemondce
"Śpiące 500km Waxmunda w 24h"