Autor Wątek: Tubus Logo - podróbka czy oryginał?  (Przeczytany 779 razy)

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
Tubus Logo - podróbka czy oryginał?
« 14 Wrz 2011, 11:31 »
Tak jak w temacie:
http://allegro.pl/tubus-logo-i1809737074.html

Generalnie wygląda tak samo jak tutaj:
http://www.bikeman.pl/bagaznik-rowerowy-tylny-tubus-logo-p-581.html

oprócz jednej kwestii. Mocowania tych "wysięgników" mocowanych na rurze pod siodłem są na aukcji gięte a na stronie producenta proste. To jakiś starszy model czy może podróba?

Wszystko inne wygląda identycznie.
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
  • Miasto: Opole
  • Na forum od: 23.02.2010
"28’’Stan bagażnika bdb.normalne ślady użytkowania"
Mysle, ze wygiecie to wynik dopasowania uchwytow do ramy nizeli stan oryginalny. Ja swoje tez musialem sowicie podoginac zeby pasowaly. Ze zdjec wyglada tak samo jak moj.

Offline Mężczyzna Freud

Dzięki.
Zakupiłem go po prostu po cenie jak widać o połowę mniejszej i trochę się obawiałem, że może to nie Tubus :D
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna Freud

Bagażnik doszedł. Jest w dobrym stanie.
Stan bardzo dobry to może nad wyrost lekko, ale faktycznie niczego sobie.

Widać ślady otarcia i delikatne wżery, jakby obdarte od ściany lub czegoś innego. Z drugiej strony ładnie podmalowane że nic nie widać. Pewnie bardziej go obiję na pierwszej wyprawie.

Uchwyty pasują.
Za tą cenę to ideał. Wątek można zamknąć.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum