Autor Wątek: rower w pracy.))  (Przeczytany 1923 razy)

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Odp: rower w pracy.))
« 15 Wrz 2011, 22:47 »
Ja tylko tęsknie spoglądam z boiska szkolnego kiedy ktoś mija naszą szkołę na rowerze. Choćby to był dziadzio w drodze na zakupy :D
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 16 Wrz 2011, 08:15 »
ja zazdroszczę tym co na rowerach mogą się dostać do pracy, niestety ja ciągle musze autem nawet autobusu nie ma.... :(

Offline Kobieta Joladanube

• Miasto: Krakow
  • Na forum od: 25.08.2011
« 16 Wrz 2011, 11:37 »
 :) Dzis o 7  rano byłam juz w rejonie wislanym,opodal Wawelu!Jak miło mija się czterokolowcow,stojących w korkach ;D Inaczej tez człowiek mysli jadąc rowerem do pracy :D
EasyRider77 dlaczego nie mozesz rowerem?? :(

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 17 Wrz 2011, 19:06 »
Jakim szczęściem jest krótka przejażdżka w czasie pracy - świat wydaje się wtedy taki piękny! :D

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 17 Wrz 2011, 21:43 »
Co robic aby nie myslec w pracy o kolejnej wyprawce rowerowej
Mieć co robić w pracy. Wiem, że to nie pasuje do tego żartobliwego wątku, ale jeśli naprawdę masz z tym problem, to pomyśl nad zmianą pracy, bo w tej wyraźnie się nudzisz. Ja niestety zwykle nie mam w pracy ani minuty na myślenie o czymkolwiek poza pracą, jeśli chcę z niej w ogóle kiedykolwiek wyjść...
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 19 Wrz 2011, 11:56 »
Mieć co robić w pracy. Wiem, że to nie pasuje do tego żartobliwego wątku, ale jeśli naprawdę masz z tym problem, to pomyśl nad zmianą pracy, bo w tej wyraźnie się nudzisz. Ja niestety zwykle nie mam w pracy ani minuty na myślenie o czymkolwiek poza pracą, jeśli chcę z niej w ogóle kiedykolwiek wyjść...

popsułeś zabawę :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

« 19 Wrz 2011, 22:16 »

popsułeś zabawę :P

No trochę :) ale moze mial zly dzien :wink:

« 19 Wrz 2011, 22:19 »
Jakim szczęściem jest krótka przejażdżka w czasie pracy - świat wydaje się wtedy taki piękny! :D
Jakie to mile móc przeczytac ze ludzie mają podobne doświadczenia.))Czasem wystarczy 15 minut.)) ;D

Offline Kobieta Antares

• Rowerowy Szwendacz
  • Miasto: woj. śląskie
  • Na forum od: 11.09.2011
    • Dance Run Cycle Repeat
« 12 Paź 2011, 23:32 »
No wlasnie!dlatego nalezy przedsięwziąc środki zaradcze :)
Dotychczas ustalono:
1.wczesniejsze"niepracowanie"dla tych co przejechali w km......
2.Rowerowe-czyli dodatkowe 14 dni urlopu(proponuje dla sakwiarzy-zeby srodowisko nie było posadzone o nadmiernie rozbudowane roszczenia) ;D
3.bony,bonusy,socjale-dooki ktos pracuje otrzymuje dwa razy w roku nową ramę,widelec lub opony-w zaleznosci ile przejechal km

jeszcze jakies propozycje czy wysylamy od razu do Ministerstwa?(przed wyborami ;D )
To są w koncu bardzo ekologiczne i oszczędnosciowe propozycje,a takze prozdrowotne.Unia to juz docenia i w niektorych krajach dopłaca pracownikom rowerowym :wink:
To ekologiczne i prozdrowotne barrrrdzo mi się podoba :). Z tym, że musiałoby być mniej spalin w centrach miast, bo wówczas niby człowiek się rusza, ale znowu się świństwa nawdycha  :P

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum