globalbus - dzięki! - to sporo zmienia. Jak mam kupować dodatkowe pakiety to już chyba wolę Noise.
Cytat: Czaromir w 9 lut 2015, 15:12 Śmieszna sytuacja mnie spotkała po pierwszym zamontowaniu i wykorzystaniu lampki. Otóż nie przeczytałem instrukcji obsługi, w której wyraźnie jest napisane jaki kąt ułożenia lampki zachować (no bo kto czyta instrukcje?) i podczas pierwszech przejażdżki ludzie w samochodach migali mi długimi światłami. Zafascynowany nowym nabytkiem, do końca wycieczki zastanawiałem się o co im chodziło ... I to takie dobre podsumowanie odnośnie tego oślepiania Właśnie to pisałem, że kluczowe w tej mierze jest ustawienie lampki na kierownicy
Kross niestety nie podaje czasów świecenia, jak myślicie ile czasu poświeci Flux (ta na 3 AAA) na bateriach i na aku AAA?
Nocami nie jeżdżę, ale jakaś lepsza lampka by się przydała na wszelki wypadek tak żeby wrócić do domu. Podejrzewam że te ponad 100 lm powinno mi wystarczyć do spokojnej jazdy.
Szukam też jakieś lampki typu "Safety light" do roweru córki. Jakieś propozycje?