Cytat: Wilk w 17 Lis 2019, 12:40Nie przywiązuj za dużej wagi do tak podawanych parametrów. Raczej bardzo wątpliwe, żeby nowsza lampka świeciła tyle samo czasu na słabszym trybie niż starsza na mocniejszym. Wszystko kwestia sposobu pomiaru, raczej ta starsza na mocnym trybie tyle czasu nie świeci, a natężenie światła spada i faktycznie jest mniej niż 500 lumenówMocy światła nie mam jak zmierzyć, ale czas podany w parametrach przez producenta jest realny, bo to po zakupie lampki sprawdzałem i za to właśnie, jak pamiętam, lampka ta miała w internecie dobre opinie. I tak samo nowy model za tę krótszą pracę jest krytykowany.
Nie przywiązuj za dużej wagi do tak podawanych parametrów. Raczej bardzo wątpliwe, żeby nowsza lampka świeciła tyle samo czasu na słabszym trybie niż starsza na mocniejszym. Wszystko kwestia sposobu pomiaru, raczej ta starsza na mocnym trybie tyle czasu nie świeci, a natężenie światła spada i faktycznie jest mniej niż 500 lumenów
Obsewowałem różne, zdecydowałem się na fenixa: https://kolba.pl/product/23692,latarka-diodowa-fenix-bc25r-rowerowa..
Jaki uchwyt do latarki convoy S2+ polecacie?Ten sprzedawany w zestawie z latarką na allegro nie wygląda na solidny.
A czy możecie polecić uchwyt na przedni widelec do mocowania lampki? Jednak wideł nie jest okrągły.
No tak. Drukarka jest fajnym rozwiązaniem. Można indywidualnie dorobić dedykowane mocowanie.