Autor Wątek: Toskania i Wenecja  (Przeczytany 895 razy)

Offline minister

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 07.02.2011
Toskania i Wenecja
« 16 Wrz 2011, 22:50 »
Zapraszam na wakacyjny pokaz z wyjazdu do Włoch. Wyjazd nastawiony na zwiedzanie miast, wiec przewaga architektury nad widokami ;) Opisy do zdjęć są, Miłego oglądania.

https://picasaweb.google.com/110555169356340975276/PREZENTACJAITALIA2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJfE5fWAhreXDQ&feat=directlink

Offline Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
Odp: Toskania i Wenecja
« 16 Wrz 2011, 23:46 »
Spojrzawszy na liczbę zdjęć 700!!! - poddałem się bez walki  :icon_redface:
sorry... ale 250-300 to max jak dla mnie.

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Offline Mężczyzna Adunaphel

• antybajkstat
  • Miasto: Koszalin
  • Na forum od: 13.06.2010
« 17 Wrz 2011, 09:00 »
Dojechałem do 100, a gdzie 700!!Obiekty sakralne nie są moją pasją, ale wyprawa wydaje się być udana, pozazdrościć pogody:)
antybajkstat do kwadratu i 0

Offline kudłaty

• Miasto: Toruń/Drezno
  • Na forum od: 18.03.2011
« 18 Wrz 2011, 15:46 »
Zdecydowanie rzuca się w oczy, że architektura to wasza pasja. Planuję rodzinny wyjazd do Toskanii w przyszłym roku, raczej na pewno będziemy się jednak trzymać z dala od większych miast. Już sama myśl, że jednego dnia trzeba wydostać się z jednego, by później znów wśród kupy blachosmrodów wjeżdżać do innego z małym dzieckiem w przyczepce budziła by mój niepokój. Z całą pewnością więc boczne drogi, wioski, sielskie pejzarze i meta pewnie gdzieś nad morzem. Choć z pewnością nie da się ukryć, że pięknych miast po drodze, jak i imponującej architektury w tychże terenach nie brakuje. Podobnie jak przedmówcy nie przegryzłem się przez pierwszych 200 zdjęć. Może w przyszłym wcieleniu urodzę się historykiem sztuki ;)

Tagi: włochy 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum