Autor Wątek: Witam serdecznie!  (Przeczytany 412 razy)

Offline Kobieta Kajencja

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2011
Witam serdecznie!
« 20 Wrz 2011, 09:02 »
Dzień dobry Forumowicze!
Mam na imię Kaja, rower lubiłam odkąd pamiętam, ale dopiero w tym roku byłam na pierwszej dłuższej wycieczce rowerowej i... połknęłam bakcyla. Po niej były kolejne krótkie wypady, i pierwszy wyjazd na nowym już rowerze (jak ja go lubię!) z sakwami, na Podlaski Szlak Bociani (z logującą się tu również Jolą - joladanube). Wnioski: jazda na rowerze to jest to, co tygrysy lubią najbardziej. Polska jest piękna :)
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i dziękuję za forum, znalazłam tu dużo ciekawych informacji. Planujemy z Jolą trochę wycieczek po okolicy w tempie rekreacyjnym (piszę za siebie ;)), zapraszamy!
Kaja

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
Odp: Witam serdecznie!
« 20 Wrz 2011, 09:06 »
Hej Kajencja.
Żartobliwie powiem, że Twój nick brzmi prawie jak Kadencja więc bardzo pokrewnie ;)

Życzę wspaniałych podróży i mile spędzonego czasu z nami!
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Kobieta Kajencja

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2011
« 20 Wrz 2011, 09:12 »
Hmmm, nie wiedziałam, że mamy tu na forum również Kadencję, pewnie bym bardziej przemyślała nick... Mogę dodać coś do niego dla odróżnienia się. Tymczasem ślę pozdrowienia dla Kadencji!
K.

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
« 20 Wrz 2011, 09:16 »
Kajencja, ja bardziej wspominałem o tym:
"kadencja - w kolarstwie częstotliwość obrotu pedałów"

:D ale nie przejmuj się - sprawiłaś że mój początek dnia dziś zaczął się z dużym uśmiechem na Twarzy.
Tobie życzę równie szerokiego.

Miłego!
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna rybakm

• Miasto: Sosnowiec/Kraków
  • Na forum od: 29.05.2011
« 20 Wrz 2011, 10:49 »
Witaj Kajencja
Powodzenia na kolejnych wypadach :)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 20 Wrz 2011, 11:06 »
witaj Kajencja, (też przeczytałem kadencja),
podlaski szlak bociani jest piękny, pochwal się zdjęciami,
co do rowerowania jak się zacznie to nie można przestać o tym myśleć i marzyć o wyjazdach.

Offline Kobieta Joladanube

• Miasto: Krakow
  • Na forum od: 25.08.2011
« 20 Wrz 2011, 14:58 »
Dzień dobry Forumowicze!
Mam na imię Kaja, rower lubiłam odkąd pamiętam, ale dopiero w tym roku byłam na pierwszej dłuższej wycieczce rowerowej i... połknęłam bakcyla. Po niej były kolejne krótkie wypady, i pierwszy wyjazd na nowym już rowerze (jak ja go lubię!) z sakwami, na Podlaski Szlak Bociani (z logującą się tu również Jolą - joladanube). Wnioski: jazda na rowerze to jest to, co tygrysy lubią najbardziej. Polska jest piękna :)
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i dziękuję za forum, znalazłam tu dużo ciekawych informacji. Planujemy z Jolą trochę wycieczek po okolicy w tempie rekreacyjnym (piszę za siebie :wink: ), zapraszamy!
Kaja

Witaj Kaju!!Nareszcie i tu dotarłas.)))Bardzo się ciesze bo Grupa Krakowska wzmocni sie.)))Tempo rekreacyjne jak wiemy moze byc rózne.I nie pochawliłas  sie ,ze jestes specjalistką od wyszukiwania atrakcji na trasach!! ;D :D Niech zyja poczatkujace sakwiarki z Krakowa.)i oczywiscie Polski całej ,naszej.))

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum