Cytat: King144000 w 3 Lis 2013, 17:23Niestety, Piotr wraca do domu z peknietym kolanem.Kolano to jest staw, więc pęknąć nie może, pęknąć mogą co najwyżej kości, których końce stanowią część stawu.
Niestety, Piotr wraca do domu z peknietym kolanem.
A do mnie takie cudaczne określenia zupełnie nie przemawiają, muszę przyznać, że cały język Strzeżysza, jego styl pisania w ogóle mi nie pasuje, dlatego rzadko zaglądam na ten blog, pomimo niewątpliwie ciekawych podróży. Zresztą informacji o samych podróżach to tam tak naprawdę nie tak dużo jest, znacznie więcej psychologii i spostrzeżeń z jej pogranicza z punktu widzenia autora. I wiem, że nie tylko mi ten język nie pasuje, znam parę osób, które jego książki w ten sam sposób napisane szybko znudziły, to bardzo specyficzny styl pisania i na pewno nie każdemu pasuje.
Natomiast widziałam jeden wystep na żywo i tu bardzo żałowałam, że nie dali mu dwa razy więcej czasu, bo chłopak rządzi.
Zresztą informacji o samych podróżach to tam tak naprawdę nie tak dużo jest,
Szkoda Wyobrażam sobie, jak musi być przykro przerwać taką przygodę z powodu głupiej kontuzji. Mam nadzieję, że Piotrek szybko wyzdrowieje i że uda mu się kontynuować podróż.