Autor Wątek: Granią Tatr - czyli Wilk wjeżdża w teren ;))  (Przeczytany 2428 razy)

Offline Mężczyzna hose morales

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 06.01.2009
Wilk w kasku , SPD i w terenie! :o Czy jest ktoś na forum kogo ten widok nie zdziwił:>

W końcu się skusiłeś na iście terenową maszynę. I bardzo dobrze. Teraz nie tylko szosa,ale i walory mokrej ziemi poznasz,a i wiedzy praktycznej przybędzie ;)

Pogoda dopisała, sporo się złaziłeś. Mnie tylko zastanawia ułożenie siodełka. Na szosie aż tak bardzo chyba pochylone nie jest? Jak z nadgarstkami? Niby full,ale swoje tak samo telepie..

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
bardzo fajny wyjazd wilku! gratulacje. No do dziś kojarzyłem Ciebie z szosówką, muszę zweryfikować moje skojarzenia. Jakiś ładny rower masz, co to za giant?

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
Extra. Widzę, że pogoda też była super. Jak na Wilka przystało - samotnie  :)
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline skolioza

• Miasto: kraków
  • Na forum od: 01.04.2009
    • http://www.RetroMTB.pl
Tylko Ty i Skolioza macie akurat te góry pod nosem, w zasięgu kilkudziesięciu km, tak jak ja mam Kampinos. Więc macie dużo czasu na ich eksplorację, to dla Was teren nawet na jednodniową wycieczkę (tak jak dla mnie Kampinos, który bardzo lubię i nieźle znam). Natomiast dla osób z innych części Polski sprawa już wygląda trochę inaczej, w góry się jeździ dużo rzadziej, a jak już się jest - to lepiej byłoby wykorzystać ten ograniczony czas na samą jazdę a niekoniecznie na pchanie
no to Michał, może czas podłączyć się pod kogoś znającego teren, żeby zaplanował trasę rowerowo a nie z buta ;)

Offline Kobieta magfa

• Miasto: Poznań, najlepsza dzielnica
  • Na forum od: 14.07.2009
Nim doczytałam relację do końca i wyjaśnienia w wątku, oczyma duszy zobaczyłam Wilka w SPDach (bez wykręconych bloków) na Orlej Perci z rowerem na plecach! Dreszcze jak tsunami przeszły mi wzdłuż kręgosłupa.

Ale mimo lekkiego uspokojenia, nadal wydaje mi się, że szukasz Wilku guza i to w klasyczny sposób. Większość wypadków w górach, to nie niedzielni turyści w klapkach, a bardzo sprawne fizycznie ososby, którym wydaje się, że ta sprawność  wystarczy. Tenisówki i mapa to podstawa, mieszcąca się w każdy, nawet ultra lekki bagaż.

Rozczarowanie Beskidami z perspektywy roweru????? "może czas podłączyć się pod kogoś znającego teren, żeby zaplanował trasę rowerowo" Samotne trasy skazują nas na samotne błędy  ;)
"Iwo [18:50]:   to się nazywa dorosłość
Księgowy [18:53]:   że się odechciewa?
yoshko [18:55]:   tak, masz wybór, i najprostsze jest nicnierobienie :)"

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Wilk w kasku , SPD i w terenie! :o Czy jest ktoś na forum kogo ten widok nie zdziwił:>

W końcu się skusiłeś na iście terenową maszynę. I bardzo dobrze. Teraz nie tylko szosa,ale i walory mokrej ziemi poznasz,a i wiedzy praktycznej przybędzie ;)

Pogoda dopisała, sporo się złaziłeś. Mnie tylko zastanawia ułożenie siodełka. Na szosie aż tak bardzo chyba pochylone nie jest? Jak z nadgarstkami? Niby full,ale swoje tak samo telepie..

dla bacznie śledzących bs'a zdobycie Tatr nie było niespodzianką, a kwestią czasu.... :wink:
http://wilk.bikestats.pl/580618,Krwawa-Petla.html

gratulacje świetnego wypadu! przeczytam na pewno w wolnej chwili :wink:

Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
Możesz podawać dedykowane linki do wyjazdu? Ten http://wilk.bikestats.pl/ przenosi do ostatniego wypadu i trudno odnaleźć wypad w Tatry.
Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Tagi: tatry małopolskie 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum