Autor Wątek: Nowy magazyn podróżorowerowy  (Przeczytany 11004 razy)

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Odp: Nowy magazyn podróżorowerowy
« 5 Paź 2011, 13:15 »
Dziekuję za odpowiedz.Z tą dobrą rozdzielczością to moze byc kłopot,ale zobaczymy.
Jak tylko praca uwolni mnie od siebie :) sprobuję napisac co mi w duszy rowerowego ..
Chodzi, aby były to zdjęcia z aparatu, a nie np. pomniejszone w komputerze (oczywiście nie dotyczy to doświadczonych osób, które poprawiają rozpiętość tonalną, kadrują, retuszują itp. )
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 5 Paź 2011, 21:30 »
będzie KRS, NIP, REGON, składki, zarząd.
A przede wszystkim KASA!

;)

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 5 Paź 2011, 22:16 »
Noooo, widzę, że następny etap rozwoju nadciąga.
Doroczny almanach, sklepik internetowy koszulki, kubeczki, kalendarze.
Żeby US nie zastrzelił założy się stowarzyszenie, będzie KRS, NIP, REGON, składki, zarząd.
Nie ma mowy o nudzie  ;D
Jalk to dobrze, że choć Ty jeden zachowujesz zdrowy rozsądek! ;)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
« 6 Paź 2011, 21:59 »
Pomysł bardzo fajny. Nie wiem wprawdzie czy potrzebne nam coś takiego, niemniej jednak miło mi, ze umieściłeś Pustelniku moją "Klątwe gór Fogarskich" na prototypowej okłądce :D
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

« 7 Paź 2011, 00:07 »
Tytuły na prototypowej okładce były przykładowe, ale rozumiem, że wyrażasz zgodę na umieszczenie swojej relacji w magazynie? :)

Właśnie zacząłem wysyłać na PW pytania do forumowiczów. Trochę potrwa zgromadzenie materiałów, jeśli ktoś chciałby nadal mi pomóc, to proszę o kontakt. Wyprawowicze godzą się na umieszczenie relacji, ale każą sobie brać ze swoich stron i tu właśnie jest potrzebna pomoc. Przygotuję listę wypraw na podstawie działu forum i trzeba skontaktować się na PW z wyprawowiczem i po uzyskaniu zgody skopiować relację do pliku tekstowego lub openoffice oraz kilka zdjęć i to mi dostarczyć, wtedy skład będzie błyskawiczny.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna gagarin

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 10.12.2010
« 18 Sty 2012, 16:02 »
Na stronie http://bicycletraveler.bicyclingaroundtheworld.nl/ jest już nowy numer magazynu do pobrania.
Niestety poprzedni numer nie jest już dostępny do pobrania (albo nie znalazłem).
Czy ktoś ma i mógłby mi podesłać?
Jeżdżę aby jeść.

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010

Offline majchers

• Miasto: Kanada
  • Na forum od: 16.10.2008
« 18 Sty 2012, 16:51 »
Właśnie ukazał się najnowszy, styczniowy numer "Bicycle Traveler Magazine". Mozna go sciągnąć stąd: http://bicycletraveler.bicyclingaroundtheworld.nl/current-issue
 8)

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
« 18 Sty 2012, 17:10 »
Dziękuję
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
« 18 Sty 2012, 20:01 »
Łoooo, dopiero dotarłem do tego tematu a tu widzę, że powinienem był wcześniej. Ładnie ten tekst wyglądał, mimo, że złożony tylko z podpisów. Coś się ruszyło w kwestii magazynu? Ktoś coś podesłał?

« 21 Sty 2012, 19:35 »
Łoooo, dopiero dotarłem do tego tematu a tu widzę, że powinienem był wcześniej. Ładnie ten tekst wyglądał, mimo, że złożony tylko z podpisów. Coś się ruszyło w kwestii magazynu? Ktoś coś podesłał?
Miał być pod koniec 2011, ale były głosy, aby poczekać do końca roku, aby znalazły sie wyprawy z grudnia. Miałem ostry zapieprz w pracy na początku stycznia i dopiero będę się za to brał pod koniec stycznia. Wrzucę wszystkie wyprawy z 2011 z forum i pojawi się to w postaci PDF. Może uda się z yoshkiem dogadać i wydrukować, ale to już osobny temat dla yoshka, ja zrobię tylko skład.

Offline ciulabula

• Miasto: Dublin/Gliwice
  • Na forum od: 27.05.2011
« 13 Mar 2012, 00:05 »
Hej.

No i jak idzie sprawa  tym"forumowym" magazynem?

« 13 Mar 2012, 07:57 »
Zacząłem skład. Kopiuję wyprawy z działu Wyprawy. Zakładam, że autorzy się zgodzą.

Offline ciulabula

• Miasto: Dublin/Gliwice
  • Na forum od: 27.05.2011
« 13 Mar 2012, 10:42 »
A więc czekamy z niecierpliwością  ;)

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
  • Miasto: Opole
  • Na forum od: 23.02.2010

Tagi:

Organizujemy