Ale przecież /.../
A w co /.../
Do czego Wy trenujecie, że takie bajery potrzebne? /.../
Cytat: yurek55 w 5 Cze 2020, 23:16Kupiłem Garmina.No wreszcie! Jaki model, turystyk czy rowerowy? A sklep na Corazziego poznaję, też tam kupowałem, jeszcze parę lat temu mieli sklepik w tym samym pasażu dzielony z militarnym, teraz to salon pełną gębą
Kupiłem Garmina.
Cytat: Wilk w 6 Cze 2020, 01:32Cytat: yurek55 w 5 Cze 2020, 23:16Kupiłem Garmina.No wreszcie! Jaki model, turystyk czy rowerowy? A sklep na Corazziego poznaję, też tam kupowałem, jeszcze parę lat temu mieli sklepik w tym samym pasażu dzielony z militarnym, teraz to salon pełną gębą Odpowiem wszystkim. Niestety sklepu nie kupiłem, tylko model 520 Plus. Czy on jest do turystyki, czy rowerowy - nie umiem odpowiedzieć. Tak samo jak rozkumać jego funkcji, profili, ekranów, etc. Na razie sparowałem z telefonem, jeszcze nie jeździłem z nim, więc nie wiem, jak to będzie. W razie czego, będę szukał pomocy u kolegów z forum...
Jak często Was spotyka takie szczęście?
Do mnie też dziś dotarł, ale dostałem model z innym uchwytem.
Heh. Mam podobnie. Ogólnie koncepcja Garmina vs stara Sigma mi się podoba Dużo ekranów od groma funkcji. Bardzo podoba mi się wrzucanie Gpx i apka/www garmin Connect . Fajnie się synchronizują trasy. Było trochę problemów ze separowaniem telefonu po BT i wpisania hasła do wifi ale jak poszło to zadziałało
Nie zrozumiałem tego: "podoba mi się wrzucanie Gpx". Po podłączeniu do komputera widzę plik w formacie .fit, czyli domyślam się, że Garmin w tym formacie sposób zapisuje ślad. Chyba, że piszesz o wrzucaniu DO urządzenia plików .gpx z trasami. Więcej pytań na początek jest tutaj http://yurek55.bikestats.pl/1857791,Zabawa-Garminem.html