(...) Na początku rzeczywiście ciężko to ogarnąć, bo urządzenie jest mocno skomplikowane. Do tego w przypadku guzikowca sformatowanie wszystkich ekranów to czasochłonna robota.
w sobotę nawiedzam Walię
Cytat: Beder w 7 Cze 2020, 15:02Heh. Mam podobnie. Ogólnie koncepcja Garmina vs stara Sigma mi się podoba Dużo ekranów od groma funkcji. Bardzo podoba mi się wrzucanie Gpx i apka/www garmin Connect . Fajnie się synchronizują trasy. Było trochę problemów ze separowaniem telefonu po BT i wpisania hasła do wifi ale jak poszło to zadziałało Nie zrozumiałem tego: "podoba mi się wrzucanie Gpx". Po podłączeniu do komputera widzę plik w formacie .fit, czyli domyślam się, że Garmin w tym formacie sposób zapisuje ślad. Chyba, że piszesz o wrzucaniu DO urządzenia plików .gpx z trasami. Więcej pytań na początek jest tutaj http://yurek55.bikestats.pl/1857791,Zabawa-Garminem.html
Heh. Mam podobnie. Ogólnie koncepcja Garmina vs stara Sigma mi się podoba Dużo ekranów od groma funkcji. Bardzo podoba mi się wrzucanie Gpx i apka/www garmin Connect . Fajnie się synchronizują trasy. Było trochę problemów ze separowaniem telefonu po BT i wpisania hasła do wifi ale jak poszło to zadziałało
I tak siedzę na płatnym przymusowym
nie mam już kasy na pierze.
Będąc w domu rodzinnym "odnalazłem" pamiątkowy bidon z "68. Tour de Pologne - UCI World Tour". Rozgrywany finalnie z metą w Krakowie z 2011 roku
Lubiąż-Wołów, ścieżka zeszłoroczna, Sułów-Grabownica-bardzo stara, Orneta-Lidzbark-szutrowa.A Twoja tylko Scinawa-Prochowice, czy dalej?