Cytat: PABLO w 30 Cze 2020, 22:13przejechałem długość równika w czasie poniżej rokuI jakie wrażenia? Warto, będziesz powtarzał?
przejechałem długość równika w czasie poniżej roku
PABLO pisze ,że poniżej roku czyli może być 111 na dobę ..... po Warszawie to i tak dużo
Tak daleko masz do pracy ? czy to takie hobby tłuczenie 40 k km po Warszawie ? Jesli to dla przyjemności to zupełnie nie rozumiem jaki jest tego sens .Prosze o wytłumaczenie motywu Twego działania
To moje jeżdżenie z pasją nie ma nic wspólnego. Przyjemność - czasem tak. Potrzebuję ruchu dla równowagi i zdrowia.
Cytat: PABLO w 1 Lip 2020, 21:23To moje jeżdżenie z pasją nie ma nic wspólnego. Przyjemność - czasem tak. Potrzebuję ruchu dla równowagi i zdrowia. Sorki, ale w takie gadanie to ja zupełnie nie wierzę. 40tys rocznie to jest liczba bardzo duża i z równowagą nie ma nic wspólnego, a i zdrowe też to nie do końca, bo regeneracja też jest potrzebna. Do takiej liczby kilometrów niezbędna jest pasja i wielkie zacięcie w tym kierunku, bo przynajmniej 1/3 przypada na porę roku mocno średnią na rower.
(...)Ciekawe czy mijamy się codziennie z kimś z forum.(...)
przecież napisał jasno, że po śmierci żony potrzebuje odskoczni, od wszystkiego co musi na codzień ogarniać.Naprawdę tak trudno wykrzesać odrobinę empatii? Nikt nigdy z was nie miał kryzysu/depresji/słabości?