Wyrok wydał lekarz. Jeszcze się łudze z przyjazdem na Zlot
Rosołem z bażanta
Bieganie to na problemy z kolanami nie jest dobry pomysł
Na kolana pływanie.
No i oczywiście rower ale w mniejszych dawkach.
Zachciało, zamarzyło mi się z wiosną w maratony (spróbować) uderzyć. Teraz mam.
No i oczywiście rower ale w mniejszych dawkach.Cytat: paweł.70 w 14 Gru 2020, 14:41Wyrok wydał lekarz. Jeszcze się łudze z przyjazdem na ZlotNa zlocie masz być. Właśnie dorwałem gitarę i szlifuje nowy repertuar więc sam wiesz - ktoś musi śpiewać Dużo zdrówka.
Z 8 tygodni temu zacząłem biegać, w następstwie czego b. szybko przestałem móc chodzić i jeździć...Zachciało, zamarzyło mi się z wiosną w maratony (spróbować) uderzyć.
Doktor zalecał konsumpcję galarety z uszu, oczu, chrząstek, in.Ciekawym, czy na impotencję zaleca bycze jądra, na tchórzostwo lwie serca.
Łatoś, ty daruj sobie to bieganie. /.../
/.../ Tyle tylko, że ja w odróżnieniu od Ciebie, mierzę zamiar podług sił, nie siły na zamiary
/.../ Łatosiu, myślę, że przeszarżowałeś. /.../
/.../ Czy miałeś jakiś plan treningowy? /.../
/.../ Jeżeli nie, to kontuzję masz na własne życzenie. /.../
Życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia.
I nie słuchaj Sinuche Na spełnianie marzeń nigdy nie jest za późno. Szczególnie gdy dopadnie Cię kryzys wieku średniego Tylko trzeba robić to z głową.
Poszukaj fizjoterapeuty. Polscy ortopedzi zostali w XIX wieku jeśli chodzi o kontuzje sportowe (i nie tylko).
Pepegi na nogi i biegnę - cały plan. Ja prosty.
Henio, masz jakiś śpiewnik online? Jeśli to nieszczególnie trudne/ambitne moglibym wybrać parę szlagierów do multigrania.
ze śpiewem to kończę bo na wsi mówili że za głośno śpiewam, a inaczej poprostu mi się nie chce
Tu się nie zgodzę.